Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤα 5 οφέλη της απολέπισης του σώματος

Τα 5 οφέλη της απολέπισης του σώματος

Δώστε στο δέρμα σας “νέα ζωή” και υγιή λάμψη με ένα scrub σώματος για το καλοκαίρι. Ένα scrub σώματος μπορεί να βοηθήσει πολύ στην αποκατάσταση της λάμψης του δέρματός σας.

Tα οφέλη του scrub στο σώμα μας:

1. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος

Υπάρχουν πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να βελτιώσουν την όψη και την αίσθηση του δέρματός σας. Ωστόσο, ένα scrub σώματος ξεπερνά το επίπεδο της επιφάνειας για να αφαιρέσει το νεκρό δέρμα και να αποκαλύψει το υγιές, λαμπερό δέρμα από κάτω. 

2. Ανανεώνει την εμφάνισή σας για να αυξήσει την εμπιστοσύνη

Καθώς αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, το τραχύ δέρμα και οι ακαθαρσίες αφαιρούνται μαζί τους. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν αποχρωματισμό του δέρματος ως αποτέλεσμα μαυρίσματος ή κηλίδων συχνά διαπιστώνουν ότι το scrub σώματος χρησιμεύει ως λύση. Όταν το δέρμα σας φαίνεται και αισθάνεται υπέροχο.

3. Προωθεί την ενυδάτωση του δέρματος

Αφού λάβετε ένα scrub σώματος, το δέρμα σας θα μπορεί να απορροφά καλύτερα τις ενυδατικές κρέμες. Η ενυδάτωση μετά από ένα scrub θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ελαστικό. Η αλλαγή θα είναι άμεσα αισθητή και θα συνεχίσει να βελτιώνεται καθώς ενυδατώνεστε καθημερινά.

4. Καθαρίζει τις κηλίδες

Τα απολέπιση σώματος δεν κάνουν απλώς το δέρμα σας να φαίνεται και να αισθάνεται φανταστικό – βελτιώνουν επίσης την υγεία του δέρματός σας. Όταν συσσωρεύεται νεκρό δέρμα, μπορεί να φράξει τους πόρους και να προκαλέσει την εμφάνιση κηλίδων στην επιφάνεια του δέρματός σας. Η απολέπιση του δέρματος και η αφαίρεση αυτού του νεκρού δέρματος συχνά μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης ακμής στο σώμα.

5. Μειώνει το στρες

Η εμπειρία απολέπισης σώματος, μαζί με μασάζ και προσώπου, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να απελευθερώσετε το στρες.

Ventus κρέμα απολέπισης σώματος, για βαθύ καθαρισμό & τόνωση. Η

 

 

 

 

 

Η μοναδική του σύνθεση με  φυσικούς κόκκους βερίκοκου και Βιταμίνη Ε απομακρύνει αποτελεσματικά τα κύτταρα.

 

 

 

 

 

 

Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή & αναζωογονημένη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα