Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤέσσερα υπέροχα λάδια για την ανάπτυξη και θρέψη των μαλλιών σας

Τέσσερα υπέροχα λάδια για την ανάπτυξη και θρέψη των μαλλιών σας

Τα έλαια  βοηθούν στην ανάπτυξη και  αποκατάσταση της τρίχας, όπως επίσης και στην περαιτέρω στην εξομάλυνση του φριζαρίσματος και στην ενυδάτωση. Με όλα αυτά τα οφέλη που υπάρχουν σε ένα λάδι ανάπτυξης μαλλιών, θα ήταν πολύ χρήσιμο να συμπεριλάβετε ένα στη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών σας.

Λάδι για σγουρά μαλλιά, σχηματίζει την μπούκλα, και λειαίνει αποτελεσματικά την άνιση τρίχα. Το σύμπλεγμα λαδιών, κυρίως το λάδι καρύδας, ενυδατώνει, αυξάνει την ευελιξία, και μειώνει τα σημάδια των αρνητικών επιπτώσεων των εξωτερικών παραγόντων. Η τρίχα γίνεται ποιο ανθεκτική, πειθαρχημένη, μεταξένια απαλή και γεμάτη λάμψη, χωρίς να βαραίνει.

 

 

 

 

 

Λάδι για βαμμένα μαλλιά. Τονίζει το χρώμα των μαλλιών σας και φέρνει την φυσική λάμψη. Συγκεντρωμένη δύναμη των λαδιών, κυρίων μακαντέμια, προλαμβάνει το σπάσιμο και τη γήρανση, εμφανώς λειαίνει τη δομή της τρίχας και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών. Τα μαλλιά αποκτούν εξαιρετική λάμψη, ενώ τους χαρίζει μεταξένια απαλή και λεία υφή χωρίς να τα βαραίνει.

 

 

 

 

 

Λάδι για αδύναμα, ευαίσθητα και χωρίς όγκο μαλλιά. Δυναμώνει και παρέχει τη σωστή ποσότητα θρέψης. Μια μοναδική φόρμουλα από πολύτιμα έλαια, πλούσια σε βιταμίνες E, A & D που ενυδατώνει και αποτρέπει την γήρανση. Η τρίχα ενυδατώνεται, είναι πιο απαλή και λάμπει χωρίς βάρος.

 

 

 

 

 

Χαρίζει άμεση αποκατάσταση και αναγέννηση των κυττάρων της τρίχας. Θρέφει χωρίς να βαραίνει. αποκαθιστά και ορατά αναγεννάει την δομή της τρίχας. Η φόρμουλα πλούσια σε λάδια, κυρίως σε λάδι άργκαν, και χάρη στη ενυδάτωση από μέσα, αποτελεσματικά λειαίνει, αυξάνει την ευελιξία και προστατεύει από την καταστροφή και την υπεριώδης ακτινοβολία. Η τρίχα ενυδατώνεται βαθιά, λειαίνεται και λάμπει.

 

 

 

 

 

Τρόποι εφαρμογής:

1. Πριν το λούσιμο – για την αφαίρεση της καθημερινής φόρμας τον μαλλιών.

2. Πριν το στέγνωμα – για εντατική θρέψη, την ευκολία του στυλ και προστασία.

3. Μετά το στέγνωμα – για ομαλά και λεία μαλλιά.

4. Καθημερινή προφύλαξή – προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον τύπο των μαλλιών σας.

Τρίψτε μερικές σταγόνες λάδι στα χέρια σας και στη συνέχεια απαλά, κάντε μασάζ αργά στα μαλλιά από τη μέση του μήκους τους προς τα άκρα.

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών κατάλληλα για εσάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα