Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤο δέρμα σας είναι υπερήρωας: Mυστικά για τη σωστή ενυδάτωση του

Το δέρμα σας είναι υπερήρωας: Mυστικά για τη σωστή ενυδάτωση του

Όταν σκέφτεστε όργανα, η καρδιά, οι πνεύμονες και τα νεφρά σας μπορεί να είναι τα πρώτα που σας έρχονται στο μυαλό. Αλλά μπορεί να παραβλέπετε το μεγαλύτερο και πιο ορατό όργανο του σώματός σας: το δέρμα!

Το δέρμα δεν φαίνεται απλώς όμορφο, αλλά παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του σώματός σας από επιβλαβείς οργανισμούς και στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Είναι πολύ περισσότερο από κάτι που βλέπεις στον καθρέφτη κάθε μέρα. Η καλή υγεία του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη συνολική υγεία.

Τι κάνει πραγματικά το δέρμα;

Το δέρμα αντιπροσωπεύει περίπου το 15% του σωματικού σας βάρους. Εξυπηρετεί επίσης πολλαπλούς σκοπούς. Είναι ένα σημαντικό και ουσιαστικό σύστημα οργάνων που είναι πολύπλοκο και έχει πολλούς ρόλους. Καλύπτει και προστατεύει τα εσωτερικά μέρη και τις λειτουργίες του σώματος. Το ανώτερο στρώμα του δέρματος  ή η επιδερμίδα, είναι η πρώτη γραμμή – κυριολεκτικά – όταν πρόκειται για την άμυνα του σώματός μας έναντι επιβλαβών εξωτερικών δυνάμεων, όπως οι ιοί.

Τι χρειάζεται πραγματικά το δέρμα σας για να είναι υγιές;

Υπάρχουν περισσότερα από αρκετά προϊόντα περιποίησης δέρματος για να διαλέξετε.Ένα καλό καθαριστικό που ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας.Μια ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας.Η επιλογή της σωστής κρέμας σώματος, η οποία θα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις αλλά και τις ανάγκες του σώματος μας είναι πολύ σημαντική για την σωστή ενυδάτωση σώματος.  Η κρέμα σώματος και το body butter είναι πιο πυκνή από μια body lotion, που η μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό, την καθιστά πιο εύκολη στην απορρόφηση.

Βρείτε το σωστό αντηλιακό

Υπάρχουν πολλά είδη αντηλιακών. Το αντηλιακό σας πρέπει να προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB. Χρησιμοποιήστε αδιάβροχο αντηλιακό και SPF 30 ή παραπάνω. Χρησιμοποιούμε αρκετή ποσότητα αντηλιακού, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επαναλαμβάνουμε τη χρήση αντηλιακού, μετά την κολύμβηση, το σκούπισμα του σώματος με πετσέτα, μετά από παιχνίδι ή άσκηση, ακόμα και αν είμαστε κάτω από την ομπρέλα.

Δείτε περισσότερα στο Ethereals.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών