Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΣυμβουλές για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου

Συμβουλές για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου

Χωρίς την καθημερινή περιποίηση του δέρματος οι πόροι σας φράζουν, οι ρυτίδες και τα «σπασίματα» της επιδερμίδας κάνουν νωρίτερα την εμφάνιση τους και το δέρμα χάνει την λάμψη και τη νεανική του όψη.

Ξεχωρίσαμε για εσάς τα πιο σημαντικά βήματα για την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης.

Βήμα 1 : ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

O καθαρισμός της επιδερμίδας κάθε πρωΐ είναι επιτακτική ανάγκη αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας στο δέρμα μας συσσωρεύονται βρομιές και κατάλοιπα.

Ventus Pure Root Micellar Cleansing Foam 150ml
Αφρός καθαρισμού προσώπου, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Βήμα 2 : ΟΡΟΣ

Είναι ένα προϊόν στο οποίο τα δραστικά συστατικά έχουν τέτοια δομή ώστε να μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα ενώ η δράση είναι συμπυκνωμένη οπότε μπορεί να δρα στο εσωτερικό της επιδερμίδας, φτάνοντας στον επιδερμικό φραγμό, τη στιγμή που οι κρέμες παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η χρήση του μπορεί να γίνετε και το καλοκαίρι ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό. Απλώνετε ταμποναριστά σε στεγνό πρόσωπο.

Vitamin C Serum
Είναι γεμάτο φυσικά συστατικά που φωτίζουν και βελτιώνουν τη συνολική υγεία της επιδερμίδας και λειαίνει τις λεπτές γραμμές αφήνοντας μια λαμπερή, μεταξένια αίσθηση.

Βιταμίνη C: Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, φωτίζει, ενισχύει τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας και τη λάμψη
Λιποσωμικό σταθεροποιημένο συνένζυμο Q10:Παρέχει αντιγήρανση

Βήμα 3 : ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Το δέρμα γύρω και κάτω από τα μάτια τείνει να είναι λεπτότερο και πολύ πιο ευαίσθητο. Είναι επίσης επιρρεπές σε σημάδια γήρανσης, όπως είναι οι λεπτές χαρακτηριστικές ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα, οι σακούλες και πολλά άλλα. Μια καλή κρέμα μπορεί να γεμίσει, να φωτίσει και να βελτιώσει πολύ την όψη της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια χαρίζοντας βλέμμα νεανικό και ξεκούραστο.

Κρέμα Ματιών Ventus Pure Root Premium 30ml
Βοηθά στη μείωση του βάθους και της έντασης των ρυτίδων γύρω από αυτά. Πλούσια σύνθεση από αντιρυτιδικούς παράγοντες που καταπολεμούν το πρήξιμο και το σχηματισμό ρυτίδων, ενώ οι αντιοξειδωτικοί και ενυδατικοί (οργανική αλόη, ελαιόλαδο, έλαιο Άργκαν και εκχύλισμα αγγουριού) παράγοντες και τα μαλακτικά φυσικά συστατικά ενυδατώνουν και αυξάνουν τη σφριγηλότατα γύρω από τα μάτια, αναζωογονούν και προσδίδουν φωτεινότητα και νεανική όψη. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Βήμα 4: ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεχνούν ότι το δέρμα μας είναι και αυτό όργανο του σώματος. Στην πραγματικότητα, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα! Όχι μόνο αυτό, αλλά σκεφτείτε τα πράγματα που πρέπει να περάσει το δέρμα σας καθημερινά. Οι επιβλαβείς ακτινοβολίες, οι ρύποι, ο αέρας και πολλά άλλα που μέσα στην ημέρα δεν παρατηρούμε κάνουν το δέρμα μας να γερνά. Μην ξεχνάτε λοιπόν ποτέ πριν βγείτε έξω η ακόμη και στο σπίτι την ενυδατική σας.

Κρέμα ημέρας με Μούρο
Εκχύλισμα μούρου: Είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση, την αντιφλογιστική του δράση και τη συμβολή του στη διατήρηση της φωτεινότητας της επιδερμίδας (skin lightening).

Κολλαγόνο: Είναι η πιο σημαντική πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα και αποτελεί το βασικό συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματος.

 

Βήμα 5 : ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Το πιο σημαντικό βήμα είναι η χρήση αντηλιακής προστασίας! Δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε αντηλιακό καθώς όχι μόνο μας προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες και τον καρκίνο του δέρματος αλλά παράλληλα βοηθά και στην αντιγήρανση της επιδερμίδας. Ένα αντηλιακό με spf30 είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SunLockSPF 50 100ml
Φίλτρα UVA και UVB
Πολύ υψηλή προστασία
Ενυδατώνει, και απαλύνει το δέρμα, προσφέροντάς του μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση.

EXTRA TIP : PEELING

Πριν από όλα τα βήματα και για 2 μόνο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να κάνετε απολέπιση προσώπου, κοινώς πίλινγκ. Τα οφέλη του είναι πολυάριθμα. Μερικά από αυτά είναι η γρήγορη ανανέωση των κυττάρων, η επαναφορά της λάμψης και της υγείας του δέρματος, η μείωση των φραγμένων πόρων, η βελτίωση των λεπτών γραμμών και τη μείωση του βάθους των ρυτίδων, η επαναφέρει τον κυτταρικό κύκλο στον φυσιολογικό ρυθμό.

 

Scrub προσώπου με Ρόδι
Τo απολεπιστικό ζελέ προσώπου με εκχύλισμα ροδιού είναι το κατάλληλο προϊόν για εσάς που θέλετε ένα καθαρισμό σε βάθος με φυσικούς κόκκους.Το Scrub προσώπου της eesoμe απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντας την λεία και απαλή, καθαρή και λαμπερή. Είναι κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος.

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών κατάλληλα για εσάς.

Κάνε like στη σελίδα στο Facebook @ethereals.beauty
Ακολούθησε  στο Instagram @etherealsgr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα