Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΟ απόλυτος αντιοξειδωτικός ορός για λάμψη

Ο απόλυτος αντιοξειδωτικός ορός για λάμψη

Τα αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινή μας περιποίηση, καθώς είναι γνωστό ότι αποτρέπουν περαιτέρω βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η ενσωμάτωση αντιοξειδωτικών στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να προσφέρετε πλήρη προστασία στο δέρμα σας από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Στο www.ethereals.gr, πάντα ψάχνουμε να βρούμε προϊόντα περιποίησης που θα δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, προστασία και ενυδάτωση που χρειάζεται. Σας προτείνουμε το Vitamin C Serum από την ελληνική εταιρεία eesome. Ο απόλυτος αντιοξειδωτικός ορός. Λίγες μόνο σταγόνες την ημέρα είναι αρκετές για ένα υπέροχο αποτέλεσμα ομορφιάς. Είναι γεμάτο φυσικά συστατικά που φωτίζουν και βελτιώνουν τη συνολική υγεία της επιδερμίδας και λειαίνει τις λεπτές γραμμές αφήνοντας μια λαμπερή, μεταξένια αίσθηση.

Βιταμίνη C: Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, φωτίζει, ενισχύει τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας και τη λάμψη

Λιποσωμικό σταθεροποιημένο συνένζυμο Q10:Παρέχει αντιγήρανση

Κιτρικό οξύ: Φυσικό συντηρητικό

Χωρίς άρωμα

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Οδηγίες χρήσης

Απλώνετε λίγες σταγόνες από το σέρουμ καθημερινά σε καθαρό πρόσωπο. Το απαλό μασάζ θα βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση. Η καθημερινή χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ τη διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή και λαμπερή. Είναι σημαντικό να εφαρμόσουμε μετά την χρήση μια κρέμα ημέρας με SPF ή μια αντηλιακή. Συνδυάζεται καλά με τη Overnight Mask η την κρέμα νυκτός. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Για εξωτερική χρήση μόνο. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα