Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΑμυγδαλέλαιο: Ο σύμμαχος σας για λαμπερά μαλλιά

Αμυγδαλέλαιο: Ο σύμμαχος σας για λαμπερά μαλλιά

Το αμυγδαλέλαιο προέρχεται από έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς, χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην αρωματοθεραπεία ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ, ως προϊόν φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών αλλά και σαν φαρμακευτικό έλαιο.

Είναι ένα πολύτιμο φυσικό προϊόν, οικονομικό και μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκολα. Είναι άοσμο, υποαλλεργικό με πολύ ωραία ελαφριά υφή ενώ, απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα.

To αμυγδαλέλαιο φυσικής προέλευσης από την Ventus Pure Root για τη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος. Είναι από τα πλουσιότερα έλαια σε Βιταμίνες A, B & E, σε ιχνοστοιχεία και είναι συμβατό με τα λιπίδια του δέρματος. Έχει την ικανότητα να θρέφει, να μαλακώνει και να ενυδατώνει τα μαλλιά, εξομαλύνει το φριζάρισμα και θεραπεύει τα κατεστραμμένα μαλΣύμμαχος λια. Eίναι πλούσιο σε βιταμίνη Β-7 ή βιοτίνη, έτσι το αμυγδαλέλαιο βοηθά στη διατήρηση των μαλλιών και των νυχιών υγιή και δυνατά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία των μαλλιών σας από ζημιές στον ήλιο, με ένα φυσικό SPF 5. Κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ, ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο και φώσφορο. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και περιέχει ψευδάργυρο και σίδηρο. Είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, στοιχεία πολύτιμα για την επιδερμίδα μας.

Δείτε περισσότερα εδώ…. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών