Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΦιλίπε Σοάρες: «Χαρούμενος που ήρθα σ’ ένα μεγάλο σύλλογο»

Φιλίπε Σοάρες: «Χαρούμενος που ήρθα σ’ ένα μεγάλο σύλλογο»

Oι πρώτες ατάκες του Πορτογάλου χαφ μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Η περιπέτεια του Φιλίπε Σοάρες ανήκει στο παρελθόν. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του, έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου τους υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Αφήνοντας πίσω τα όσα έζησε τις τελευταίες 24 ώρες, με τον εγκλωβισμό του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, ο 22χρονος χαφ ζήτησε λίγες ώρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσει τη διαδικασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον «Δικέφαλο».

«Ήταν κάτι πολύ δύσκολο όλο αυτό που έζησα, αλλά τώρα είμαι εδώ, χαρούμενος γιατί είναι μια μεγάλη ημέρα για εμένα. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου.

«Θέλω να ξεκουραστώ για λίγες ώρες, στη συνέχεια να περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για ότι θέλετε», είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

πηγή gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών