Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤελικός Κυπέλλου: Τι ισχύει τελικά με τα διόδια για τους εκδρομείς οπαδούς...

Τελικός Κυπέλλου: Τι ισχύει τελικά με τα διόδια για τους εκδρομείς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Πριν λίγες μέρες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της προς το υπουργείο Μεταφορών και τις τέσσερις ιδιωτικές εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, είχε ζητήσει να ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης για τους οπαδούς του Δικεφάλου που θα εκδράμουν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου και παράλληλα έθεσε και το θέμα του κόστους μετακίνησης που ειδικά φέτος, λόγω των υπερβολικών αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, στα γραφεία της Τούμπας έχει φτάσει ήδη η απάντηση. Το αρμόδιο υπουργείο επισημαίνει ότι είναι ευθύνη των ιδιωτικών εταιριών που διαχειρίζονται τα διόδια να αποφασίσουν τι μέτρα είναι σε θέση να πάρουν και οι τέσσερις εταιρίες από την πλευρά τους τηρούν κοινή γραμμή: Ναι στις διευκολύνσεις σε ό,τι αφορά στην μετακίνηση, όχι σε έκπτωση ή μηδενισμό του αντιτίμου. Με βάση τα όσα αναφέρουν στις απαντήσεις είναι διατεθειμένες να πάρουν κάθε μέτρο σε ό,τι αφορά στο να εξασφαλίσουν όλα τα πούλμαν άμεσα πρόσβαση στο e-pass και παράλληλα να ανοίξουν όλες τις λωρίδες που έχει διαθέσιμες κάθε σταθμός διοδίων και ανάλογη πρόβλεψη υπάρχει και για την Αττική οδό έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο σχηματισμού ουρών.

Από την άλλη, όμως ξεκαθαρίζουν ότι το αντίτιμο για τα διόδια θα πληρώνεται κανονικά. Θυμίζουμε, τέλος, ότι με βάση το σχέδιο της Αστυνομίας τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τις 05:45 αύριο το πρωί στα Μάλγαρα για να γίνει ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας και να αρχίσει η κίνηση του κομβόι προς την Αθήνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα