Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠεντάμορφος Άρης, «διέλυσε» τον Παναιτωλικό!

Πεντάμορφος Άρης, «διέλυσε» τον Παναιτωλικό!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Άρης ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Παναιτωλικό, επικρατώντας εύκολα με ευρώ 5-1 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

 

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τις διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς πίεσαν την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Η υπεροχή των παικτών του Άκη Μάντζιου έφερε καρπούς στο 18ο λεπτό, με τον Καμαρά να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπερτόγλιο. Έχοντας το προβάδισμα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίζοντας τον επιθετικό τους μονόλογο.

Στο 34’, ο Άρης βρήκε δεύτερο γκολ, μετά την εξαιρετική ομαδική συνεργασία, την ασίστ του Καμαρά στον Μπερτόγλιο και το εντυπωσιακό τελείωμα του Αργεντινού. Τρία λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τον Σούντγκρεν να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με δυνατό σουτ έπειτα από τη δεύτερη ασίστ του Καμαρά. Το ημίχρονο έκλεισε ακόμα καλύτερα για τον Άρη, καθώς στο 44’ ήταν η σειρά του Μπρούνο Γκάμα να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι.

 

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, έχοντας την απόλυτη κατοχή της μπάλας. Στο 52’ ο Μπαντού Εντιαγέ με εξ επαφής πλάσε μετά από το γύρισμα του Φαμπιάνο έκανε το 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση. Με τα δεδομένα του αγώνα να έχουν κριθεί, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, κάνοντας τριπλή αλλαγή, πράγμα που αποδιοργάνωσε την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων». Μ

ε την πάροδο του χρόνου, ο Παναιτωλικός κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Βέργο στο 67’ να μειώνει ευστοχώντας στο πέναλτι που παραχώρησε ο Τζέγκο. Παρά το γκολ ο Άρης συνέχισε τον επιθετικό του μονόλογο, αλλά ο Ιτούρμπε αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα πράγματα δεν άλλαξαν με το 5-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

 

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ (59’ Σάσα), Μπερτόγλιο (59’ Ιτούρμπε), Γκάμα (60’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (82’ Ματίγια), Καμαρά (82’ Μάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Λούι (46’ Αποστολάκης), Κορνέλιους, Μαλής, Αντούνες, Βαρόνε (22’ Χ. Μπελεβώνης), Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Βέργος (70’ Καρέλης).

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών