Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠατέρας Τσιτσιπά: Ο Στέφανος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί οι αθλητές έχουν...

Πατέρας Τσιτσιπά: Ο Στέφανος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο πατέρας και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε για το ζήτημα των εμβολίων.Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, υπεραμύνθηκε των επιλογών του γιου του, τονίζοντας ότι οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση, ενώ πρόσθεσε ότι «ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει».

Σε επικοινωνία που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς μέσω μηνυμάτων με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ανέφερε τα εξής: «Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι ό,τι χρειάζεται».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναφορικά με τον εμβολιασμό σχολίασε ότι «ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα