Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: MVP Φεβρουαρίου ο Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ: MVP Φεβρουαρίου ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν κομβικός για τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη. Έδωσε σιγουριά στους συμπαίκτες του, κατέβασε ρολά όταν χρειάστηκε και προσέφερε τα μέγιστα στο να συνεχίσει ο Δικέφαλος την εντυπωσιακή του πορεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναδείχθηκε BOX MVP του ΠΑΟΚ για τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Είναι σε περίοδο φόρμας και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν πρωταγωνιστής τον Φεβρουάριο για τον ΠΑΟΚ και το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App τον επιβράβευσαν με τον τίτλο του BOX MVP.

Πάμε να κάνουμε έναν γρήγορο απολογισμό. 8 αγώνες. Τρία clean sheet. Πολλές και κομβικές αποκρούσεις. Απόκρουση κόντρα στη Μίντιλαντ στην παρθενική του εμφάνιση σε διαδικασία των πέναλτι. Απαράμιλλο πάθος. Απόλυτη συγκέντρωση στους στόχους.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη. Έδωσε σιγουριά στους συμπαίκτες του, κατέβασε ρολά όταν χρειάστηκε και προσέφερε τα μέγιστα στο να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ την εντυπωσιακή του πορεία.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Φεβρουαρίου είχαμε ντέρμπι. Αντίπαλος του Πασχαλάκη ήταν ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος ήταν κι αυτός απολαυστικός. Έπαιξε σε έξι αγώνες, πέτυχε δύο γκολ, το ένα εκ των οποίων ήταν το τρομερό σουτ στο 95′ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κι είχε γενικά εξαιρετική παρουσία.

Ο Πασχαλάκης στο φινάλε συγκέντρωσε το 45,17% των ψήφων του κοινού και πήρε το βραβείο, αφήνοντας πίσω του τον Sniper.

To βάθρο συμπλήρωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον που συνεχίζει την ανοδική του πορεία μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Ο Iceman εξελίσσεται στον ηγέτη της ασπρόμαυρης άμυνας και ανανέωσε και το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών