Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Επιχείρηση ανασύνταξης από τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Επιχείρηση ανασύνταξης από τον Λουτσέσκου

Η επόμενη ημέρα  στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ορίζεται από την προσπάθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και μέσα από τη δουλειά να διορθωθούν οι ανορθογραφίες της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καταστράφηκε από την ήττα απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχει μπροστά του μερικές ημέρες για να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές χωρίς να υπάρχει διακοπή για Εθνικές ομάδες και να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Για τον ΠΑΟΚ ξεκινά από την Κυριακή και μετά ένα πρόγραμμα παρόμοιο σχεδόν με αυτό της περασμένης εβδομάδας καθώς μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα και στη συνέχεια το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αυτές οι λίγες επιπλέον ημέρες προπονήσεων είναι ότι χρειαζόταν ο Ρουμάνος τεχνικός καθώς είχε εκτός της κόπωσης να διαχειριστεί και αρκετά ζητήματα που δεν του επέτρεψαν να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Πρώτο και σημαντικότερο ήταν η απουσία του Γιασμίν Κούρτιτς που έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια και το κενό του φάνηκε ιδιαίτερα στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους. Από εκεί και πέρα ενοχλήσεις είχαν πριν από το ντέρμπι ο Αντρέ Βιεϊρίνια με πόνους στον αστράγαλο αλλά και ο Ομάρ Ελ Καντουρί και αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήραν φανέλα βασικού. Σε αντίθεση με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που και αυτός είχε προβλήματα αλλά τελικά αγωνίστηκε κανονικά.

Ο Λουτσέσκου περιμένει να μάθει τα νεότερα για τον Αλεξάντρου Μίτριτσα που αποχώρησε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Το πιο σημαντικό πάντως για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι να δουλέψει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Και ο ίδιος ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως η εικόνα της ομάδας του στο «Καραϊσκάκης» έδειχνε έλλειψη διάθεσης για να ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό είναι και δική του ευθύνη.

Είναι δεδομένο ότι ο ένας βαθμός που πήρε ο ΠΑΟΚ στα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Βόλο και Ολυμπιακό δεν ήταν η συγκομιδή που θα ήθελε, ωστόσο η σεζόν έχει δρόμο ακόμη και αυτό που πρωτίστως πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος είναι να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις του.

πηγή sport24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών