Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠάρντιου: Που θα κριθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Πάρντιου: Που θα κριθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη σύγκριση με τα ντέρμπι που έχει παίξει στην Αγγλία, τον Λουίς Πάλμα και τον Νταρίντα μίλησε ο Άλαν Πάρντιου που απάντησε και σε μεταγραφική ερώτηση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά είπε: «Στην Αγγλία το ονομάζουμε ντέρμπι και προσωπικά έχω παίξει αρκετά. Προφανώς καταλαβαίνω την πίεση και τα συναισθήματα που συσσωρεύονται στους οπαδούς και των δύο ομάδων. Θέλουν να δουν την ομάδα τους να παλεύει με πάθος και να κερδίσει το παιχνίδι κι αυτό είναι το βασικό συστατικό γι’ αυτό το παιχνίδι. Το πάθος».

Πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό για έναν προπονητή πριν το ντέρμπι να πει στην ομάδα του να έχει την κατάλληλη νοοτροπία γι’ αυτό το παιχνίδι. Να σεβαστεί τον αντίπαλο, το ότι παίζουμε εκτός έδρας, αλλά και τον διαιτητή. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός και το είπα στους ποδοσφαιριστές μου το ότι δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας. Στα ντέρμπι στην Αγγλία υπάρχουν φίλαθλοι και της αντίπαλης ομάδας αλλά αυτό δεν υπάρχει εδώ. Είναι δύσκολο σ’ ένα παιχνίδι έντονων συναισθημάτων να ξέρεις ότι υπάρχει ένα κομμάτι του γηπέδου που είναι στο πλευρό σου και αναλόγως των αντιδράσεών του καταλαβαίνεις αν τα πας καλά ή όχι, παρά να ξέρεις ότι έχεις ένα ολόκληρο γήπεδο να σε αποδοκιμάζει».

Ο Πάρντιου εξήγησε για την απουσία του Λούις Πάλμα: «Είχα πει ότι μετά το τάκλιν που είχε δεχθεί, το οποίο ήταν τόσο δυνατό, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί και δυστυχώς αυτό έγινε. Ωστόσο, έχουμε πολλές επιλογές για να τον αντικαταστήσουμε».

Για τον Νταρίντα, είπε: «Ο Βλάντι είναι ένας μεγάλος παίκτης, είναι έτοιμος αλλά ακόμη δεν έχει πάρει την επιλογή. Θα δούμε…».

Σχετικά με το ενδεχόμενο μιας νέας προσθήκης, είπε: «Σίγουρα έχουμε την υπόθεση του Μαντσίνι για τον οποίον είναι πιθανό να αποχωρήσει οπότε είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης. Αλλά ακόμη κι αν παραμείνει, πάλι έχουμε δουλειά, ίσως χρειαστούμε προσθήκη οπότε θα πρέπει να περιμένουμε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών