Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟι σκέψεις του Λουτσέσκου για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό απόψε (19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έχει την Τετάρτη τον κρίσιμο δεύτερο προημιτελικό με την ΑΕΚ και μετά το ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα ακολουθούν η πρώτη αναμέτρηση με την Μίντιλαντ και το clasico με τον Αρη και το δεύτερο ματς με τους Δανούς. Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η καλή στρατηγική και το μοίρασμα του χρόνου προκειμένου ο Δικέφαλος να τα καταφέρει.

Με αυτή την λογική ο Ρουμάνος τεχνικός σχεδίασε και το απογευματινό παιχνίδι στο οποίο ήδη κάποιες επιλογές “φωνάζουν” το ροτέσιον και συγκεκριμένα η απόφαση να μην πάρει τον Λύρατζη στην αποστολή. Θυμίζουμε ότι ο Καβαλιώτης μπακ θα είναι βασικός στα ματς με την Μίντιλαντ, αφού ο Σάστρε δεν γινόταν να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, οπότε, είναι προφανές ότι στο μυαλό του Ρουμάνου κόουτς υπάρχει ένα πλάνο να μοιραστεί ο χρόνος.

Εκτός αποστολής, εξάλλου, έμειναν και οι Μιχάι, Βαρέλα και Εσίτι και είναι προφανές ότι ο Αλβανός διεθνής, απλά είναι τέταρτος στην ιεραρχία των στόπερ και οι άλλοι δύο εκτός πλάνου.

Θέλει εμφάνιση εφάμιλλη του 1-3
Ποιος είναι το πλάνο του Λουτσέσκου για το ματς απόψε; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του metrosport.gr θέλει μία εμφάνιση ανάλογη του αγώνα της Λεωφόρου στον πρώτο γύρο που ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας φετινά παιχνίδια του. Λογικά, θα κρατήσει δώσει φανέλα βασικού εκτός του Σάστρε και στον Σίντκλεϊ για να έχει τον Βιεϊρίνια φρέσκο για το ματς πρόκρισης με την ΑΕΚ, θα κρατήσει το δίδυμο Τσιγγάρα-Κούρτιτς στα χαφ γιατί ο Σβαμπ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Σοάρες ακόμη μαθαίνει το νέο περιβάλλον του και λογικά θα προτιμήσει τον Μιτρίτσα αντί του Μπίσεσβαρ για να προστατεύσει τον Σουριναμέζο ενόψει ΑΕΚ και να τον βάλει μόνο αν το ματς δεν πάει καλά επιθετικά.

Ίοως αν υπάρχει δίλημμα να αφορά στην θέση του φορ, γιατί ο Ακπομ παίζει ασταμάτητα, αν και φρόντισε να του δώσει ανάσες με Απόλλωνα, βάζοντας αλλαγή τον Τσόλακ. Αν ήρθε η ώρα να παίξει βασικός θα φανεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών