Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑντιδράσεις για ύβρεις κατά Εμμανουηλίδη και Διούδη

Αντιδράσεις για ύβρεις κατά Εμμανουηλίδη και Διούδη

Το ότι ακούστηκαν ύβρεις για την μητέρα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η οποία έχει φύγει από την ζωή, αλλά και χυδαίες φράσεις για τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος αποτελεί γέννημα – θρέμμα του συλλόγου, κατά την διάρκεια του ματς κόντρα στο Κλεάνθης Βικελίδης μεταδίδει το sdna.gr

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στο πρώτο μέρος, μερίδα των 50 ατόμων που είχαν την άδεια από την ΠΑΕ Άρης να βρίσκονται στις εξέδρες άρχισε να βρίζει χυδαία την μητέρα του νεαρού επιθετικού του Παναθηναϊκού, η οποία έχει φύγει από την ζωή, ενώ μετά το τέλος του ματς ανάλογη λεκτική βία υπέστη και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα του Άρη.

Ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού ήταν εκτός εαυτού μετά το τέλος της αναμέτρησης και «έβραζε» για την συμπεριφορά κάποιων που έβρισαν με το χειρότερο τρόπο την οικογένεια του, δίχως να σεβαστούν καν τα χρόνια που πέρασε στους κιτρινόμαυρους.

πηγή sdna.gr

Update

Στις 19/01 η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία τονίζει «Τα… «δεν άκουσα…» που επικαλέστηκε ο κ. Διαμαντόπουλος δεν μας πείθουν. Δεν πείθουν κανέναν τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Διαμαντόπουλου για απιστία, αφού στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα, παρά μόνο αυτά που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άκουσε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών