Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: Δεν ξέρω ποιο άρρωστο πρόσωπο τράβηξε τη φωτογραφία

Λουτσέσκου: Δεν ξέρω ποιο άρρωστο πρόσωπο τράβηξε τη φωτογραφία

Για όλους και για όλα τοποθετήθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου του γηπέδου της Τούμπας:

Για την συνάντηση του με τον πρόεδρο της ρουμανικής ομοσπονδίας και την φωτογραφία που διέρρευσε στα ρουμανικά ΜΜΕ: «Δεν θέλω να μιλάω για τον ελεύθερο μου χρόνο, δεν θέλω να μιλάω για δείπνα που κάνω με άτομα που γνωρίζω πολλά χρόνια. Είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και θέλω να μείνω εδώ.

Δεν ξέρω άρρωστος έβγαλε αυτή την φωτογραφία, δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από την πλευρά μου, είναι μια συνάντηση με άνθρωπο που έχει έρθει ξανά στην πόλη. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και έχω σκοπό να παραμείνω εδώ για όσο αναφέρει το συμβόλαιο μου.

Είναι μια ακόμα φορά που βρέθηκα με τον πρόεδρο της ρουμανικής ομοσπονδίας στο ίδιο εστιατόριο, δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο».

Για το αν του έγινε πρόταση να αναλάβει την εθνική Ρουμανίας:

«Δεν έχω να πω τίποτα. Είμαι προπονητής και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ». Για το παιχνίδι με την Σλόβαν και το αν υπάρχει κάτι διαφορετικά στην προετοιμασία, αν θυμίζει κάτι από τον αγώνα με την Ριέκα: «Είναι ένας τελικός για τον όμιλο. Ακόμα και αν υπάρχει μια ακόμα αγωνιστική μετά είναι ένας τελικός.

Υπάρχει μια ενταση και μια πίεση στην ομάδα όπως πριν το ματς με την Ριέκα, αλλά είναι διαφορετικές οι συνθήκες, διαφορετικός ο αντίπαλος. Διαφορετική θα είναι και η προσέγγιση μας σε ότι αφορά το τακτικό επίπεδο.

Μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα θα κερδίσει έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί, αλλά δεν θα έχει τελειώσει εντελώς η υπόθεση πρόκριση».

Για τον Μιτρίτσα και το αν θα ταξιδέψει με την ομάδα ο Βιεϊρίνια για ψυχολογικούς λόγους:

«Ο Αντρέ θα έρθει μαζι μας. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και χρειάζεται να είναι μαζί με την ομάδα και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Μιτρίτσα έχει κάνει δυο προπονήσεις και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας».

Για το αν επηρεάσει τις δυο ομάδες το γεγονός ότι θα γίνει ουσιαστικά κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν σκέφτομαι το αν θα είναι κόσμος ή αν δεν θα είναι. Αγαπώ να παίζω σε παιχνίδια με κόσμο, ακόμα και αν είναι μόνο των αντιπάλων.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, μια σοβαρή κατάσταση εκεί και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες όλοι για να ξεφύγουμε από την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο. Αυτή η απόφαση δεν μπορεί να σχολιαστεί ιδιαίτερα, απλά να την σεβαστούμε».

Για το αν έχει εντοπίσει τον λόγο της αστάθειας στην απόδοση της ομάδας: «Πιστεύω ότι δεν έχουμε αυτή την στιγμή την ωριμότητα για να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει, να έχουμε την κουλτούρα του νικητή.

Πρέπει να έχουμε τεράστια συγκέντρωση, εξυπνάδα και την ικανότητα να βγαίνεις από την ευφορία που υπάρχει μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα και να μπαίνεις στο πνεύμα του επόμενου αγώνα. Είναι ξεκάθαρα θέμα δουλειάς για να βελτιώσουμε τα λάθη που έγιναν συγκεκριμένα στο ματς με τον Ατρόμητο.

Χρειάζονται ομιλίες, ανάλυση και κυρίως δουλειά για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτή η ομάδα πρέπει να καταλάβει και να βρει τρόπο να κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει καλά.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παίξουμε φανταστικά για να πάρουμε νίκη, είναι θέμα χρόνου να γίνουμε μια ομάδα που θα κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει καλά. Αυτό θα έρθει μέσα από την δουλειά και την συγκέντρωση.

Η εύθραυστη αυτοπεποίθηση δεν θα μας βοηθήσει και θα πρέπει να βρίσκουμε την αντίδραση όταν δεν μας πάει καλά το παιχνίδι».

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών