Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: Οι λόγοι που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο

Λουτσέσκου: Οι λόγοι που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε το εις βάρος αποτέλεσμα της ομάδας του.

Μιλώντας στη κάμερα της Nova ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην ένταση και την αποφασιστικότητα του Ατρομήτου, δύο στοιχεία που στο τέλος καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είναι γεγονός ότι μετά τις διακοπές των Εθνικών κάνουμε κακά παιχνίδια και κακά αποτελέσματα. Μπαίνουμε συνεχώς σε μια διαδικασία, βρίσκουμε το ρυθμό, τη συνοχή μας, τη χημεία, αλλά με τη διακοπή δε μπορούμε να βρούμε άμεσα όλα αυτά τα στοιχεία, την ένταση, την αποφασιστηκότητα, τη συγκέντρωση…».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βασίζεται αρκετά στο ότι συνήθως παίρνει το προβάδισμα στα παιχνίδια του και την αδυναμία να σκοράρει απόψε, παρά και τις φάσεις που έφτιαξε από στατικές φάσεις:

«Το παιχνίδι κερδήθηκε από την ένταση και την αποφασιστικότητα του Ατρομήτου. Παίξαμε με αργό ρυθμό, δεν κυκλοφορούσαμε γρήγορα, δεν αλλάζαμε γρήγορα πλευρές και όλο αυτό βόλευε τον Ατρόμητο να οργανώνεται χωρίς τη μπάλα. Δεν είχαμε την κίνηση που θέλαμε ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στους παίκτες να βρουν αυτόν το χώρο, αντ’ αυτού βρισκόμασταν συνεχώς απέναντι στους αντιπάλους μας, πρόσωπο με πρόσωπο, και γινόταν πιο εύκολο το έργο τους.

Όταν βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση όλοι οι παράγοντες μπορούν να λειτουργούν εναντίον σου. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το λάθος (σ.σ. που οδήγησε στο 1-0) και να πηγαίναμε ισόπαλοι στο ημίχρονο, διεκδικώντας τις πιθανότητες μας στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη κι αν κάναμε γενικά ένα κακό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη μια φάση που δεν προέκυψε από φυσιολογική ροή, ένα πέναλτι που θα μπορούσε να μην έχει γίνει – δε λέω αν ήταν ή όχι πέναλτι. Απλώς περιγράφω την κατάσταση, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει καλύτερο από το παιχνίδι, παρότι δεν ήμασταν καλοί».

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών