Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Λουκέτο» στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

«Λουκέτο» στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Μετά τα ευρήματα που εντόπισαν οι Αρχές κατά την έφοδο που πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή, αποφασίστηκε να σφραγιστεί ο σύνδεσμος των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.
Λουκέτο στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα βάζουν οι αστυνομικές αρχές. Όπως αποδείχθηκε άλλωστε, ο σύνδεσμος δεν φαίνεται να είχε και άδεια λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται πως στην έφοδο που είχαν πραγματοποιήσει αστυνομικοί την περασμένη Παρασκευή στην οδό Μενάνδρου, είχαν εντοπίσει: κοντάρια, καδρόνια, μαχαίρι, φωτοβολίδες, καπνογόνα, καθώς και ένα τσεκούρι. Χρειάστηκαν περισσότερη από μισή ώρα για να μπορέσουν να ανοίξουν την είσοδο, καθώς είχε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Μάλιστα τόσο στον εσωτερικό χώρο, όσο και έξω από τον σύνδεσμο υπήρχε κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας.

Με αυτόν τον τρόπο τα μέλη του συνδέσμου προσπαθούσαν ενδεχομένως να προστατευτούν και να εντοπίζουν έγκαιρα οπαδούς από αντίπαλες ομάδες που προσέγγισαν το χωρο στα πλαίσια των συχνών συμπλοκων.

Μέλος αυτού του συνδέσμου είναι και ο 25χρονος που παραδόθηκε στις αρχές το μεσημερι καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα