Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά"Γολγοθάς" ο Οκτώβριος για ΠΑΟΚ - Κρίνεται όλη η χρονιά

“Γολγοθάς” ο Οκτώβριος για ΠΑΟΚ – Κρίνεται όλη η χρονιά

Στον ΠΑΟΚ γνώριζαν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Οκτώβριος βάσει προγράμματος θα είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας και τα αποτελέσματα στους αγώνες αυτού του μήνα θα κρίνουν πολλά για την οικονομία της σεζόν.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από την διακοπή λόγω των αγώνων για τις εθνικές ομάδες επέστρεψε στην δράση αλλά το αποτέλεσμα στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι για φέτος, φυσικά δεν ήταν το αναμενόμενο και μεγάλωσε τον προβληματισμό εντός ομάδας, μετά και την ισοπαλία στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ πριν την διακοπή.

 

Ο Δικέφαλος έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο για 45 λεπτά, έκανε το 1-0 αλλά στο δεύτερο μέρος… έφυγε από το γήπεδο. Έχασε με 1-2 και η εσωστρέφεια επιστρέφει για τα καλά στην Τούμπα την στιγμή που ξεκινάει ένας δύσκολος Οκτώβριος.

Το πρόγραμμα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, μέσα στον Οκτώβρη γίνεται ακόμα δυσκολότερο, καθώς θα κληθούν να δώσουν σε αυτό το μήνα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τα δυο εξ’ αυτών είναι ντέρμπι στις έδρες των ομάδων που είναι μέσα τους Big4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικά την προσεχή Κυριακή το μεσημέρι (16:30) ο Δικέφαλος θα παίξει στην έδρα του νεοφώτιστου Λεβαδειακού, σε ένα από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια τον Οκτώβρη, ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο με μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους να χτυπήσει – όπως και οι άλλοι – τον ΠΑΟΚ στην κόντρα επίθεση.

Στην συνέχεια, την μεθεπόμενη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει τη Λιβαδειά για να αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό, θα πάει για πρώτη φορά φέτος στον Πειραιά για να παίξει με τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμα ντέρμπι τον Οκτώβριο.

Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους» είναι αυτό κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου, ενώ ο μήνας κλείνει με ένα ακόμα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 30 Οκτωβρίου με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και κάπως έτσι θα κλείσει το πρόγραμμα του μήνα.

Τέσσερα παιχνίδια, τα τρία εκτός έδρας και μάλιστα τα δύο εξ αυτών ντέρμπι, σε ένα μήνα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την πορεία του ΠΑΟΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την διακοπή ο Δικέφαλος έχει άλλα τρία παιχνίδια τον Νοέμβρη. Εντός έδρας με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννενα και εκτός έδρας με Ιωνικό.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών