Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Γκέλα» για τον Άρη την πρεμιέρα…

«Γκέλα» για τον Άρη την πρεμιέρα…

Στην πρεμιέρα του για εφέτος ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε μαζί του τον κόσμο, ήταν γεμάτο το γήπεδο μετά από πολύ καιρό, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν δημιουργικοί, αλλά τους έλειψε το γκολ, με τον ΟΦΗ να αντέχει αμυντικά.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ: Ο Γιάκομπ Μπράμπετς ήταν καλός τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και στην επίθεση ο Τσέχος έδειξε ότι …το’ χει.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το… μπασκετικό κοντρόλ του Φαν Ντούινεν, που επανάφερε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο με το χέρι, ενώ είχε βγει.

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ: Ο Άρης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο τέλος του αγώνα ο Νιόπλιας με τις δύο αλλαγές του Ουές και του Σελίμοβιτς έδειξε πως ήθελε να κρατήσει το μηδέν το οποίο και κατάφερε.

Η… ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ: Ο Θανάσης Τζήλος, απέφυγε να δείξει πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά του «έφυγε» εντελώς η φάση με το κοντρόλ του Φαν Ντούινεν, ενώ και στο 70′ υπήρξε φάση που οι παίκτες του Άρη ζήτησαν πέναλτι σε χέρι παίκτη του ΟΦΗ, που όμως μετά και από έλεγχο του VAR, δεν δόθηκε κάτι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών