Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒρετανικές στοιχηματικές δυάδες

Βρετανικές στοιχηματικές δυάδες

Σάββατο σήμερα, μία ημέρα όπου λείπουν πολλά πρωταθλήματα απο το στοιχηματικό μας κουπόνι λόγω Εθνικών υποχρεώσεων και με βάση αυτήν την εξέλιξη είναι λογικό να έχουμε και μικρότερη δεξαμενή επιλογών.

Στάση στο ματς Πιτέρμπορο-Σέφιλντ. Στη γηπεδούχο το κλίμα είναι κάπως περίεργο τελευταία. Ο ιδιοκτήτης ΜακΑντονι, ένας πάρα πολύ έμπειρος παράγοντας ανέβασε τους τόνους και βγήκε στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα πήγε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στη Μπέρμιγχαμ, αλλά την έφαγε το άγχος και δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο ΜακΑντονι έκανε νέα εμφάνιση και τόνισε την απόλυτη στήριξή του στον Φέργκιουσον. Εντός έδρας κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει βαριά φανέλα περιμένω… πολεμιστές από πλευράς γηπεδούχων. Και με τη… σχεδόν κυριολεκτική έννοια του όρου, δηλαδή παίκτες που θα βγάλουν πάθος και ένταση. Νομίζω πως η αξία στην αναμέτρηση κρύβεται στο 2.20 της Bet365 για over 3,5 κάρτες, ενώ κάλλιστα μπορεί να φτάσει στο 6+ της κόκκινης.

Για την Μπρίστολ Σίτι τα έγραψα και μεσοβδόμαδα, ποντάροντας στα γκολ στο ματς με τη Λούτον. Ομάδα που στα εκτός έδρας δέχεται σταθερά δύο γκολ από τον Οκτώβριο και μετά. Η Πρέστον πατάει καλά επί Λόου και εντός έχει το γκολ. Λάθος το over σε τιμές άνω των δύο μονάδων.

Με τρία διπλά στα τέσσερα τελευταία και μια καλή εμφάνιση συνοδεία νίκης μεσοβδόμαδα η Σάλφορντ. Πληρώνει 3.70 το διπλό στην έδρα της Νορθάμπτον, η οποία έδωσε τέσσερα ματς το 2022 χωρίς να κερδίσει κανένα, ενώ έβαλε μόλις ένα γκολ στα τρία τελευταία.

Από δύο γκολ και πάνω έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας η Μπρίστολ Ρόβερς, που σκοράρει σταθερά στην έδρα της από τα μέσα Αυγούστου (!) και μετά. Επτά γκολ δέχτηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της η Γουόλσολ.

Στη Σκωτία αρχικά χτυπά το μάτι το 4.50 της Ινβερνές στο εκτός με την Κιλμάνροκ για την Τσάμπιονσιπ. Η Ινβερνές έχει μια ήττα σε 11 εκτός έδρας ματς φέτος, αξίζει περισσότερο σεβασμό από το σετ. Δεν ρισκάρω λόγω του ερχομού του έμπειρου Μάκινες στον πάγκο των γηπεδούχων.

Παίζεται όμως άνετα στον διπλασιασμό το over 2,75 του Φόρφαρ-Εδιμβούργου στη Λιγκ 2. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά η γηπεδούχος βάζει τουλάχιστον δύο γκολ στα εντός έδρας της. Επτά Over στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας για τη φιλοξενούμενη.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

 

Δυάδα στη Bet365

 

29/01 –17:00 Φόρφαρ-Εδιμβούργο Over 2,75 (2.025)

29/01 –19:30 Πιτέρμπορο-Σέφιλντ Over 3,5 κάρτες (2.20)

Στη δυάδα απόδοσης 4,45 ποντάρισμα 5,63 μονάδες

 

Δυάδα στη Stoiximan.gr

 

29/01 –17:00 Πρέστον-Μπρίστολ Σίτι Over 2,5 (2.15)

29/01 –17:00 Μπρίστολ Ρόβερς-Γουόλσολ Over 2,5 (2.15)

Στη δυάδα απόδοσης 4,62 ποντάρισμα 5,43 μονάδες

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα