Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑδίκησε τον εαυτό του και έμεινε στο Χ ο ΠΑΟΚ!

Αδίκησε τον εαυτό του και έμεινε στο Χ ο ΠΑΟΚ!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Με τον ΠΑΟΚ συνολικά να έχει τις καλύτερες στιγμές στον αγώνα και να αξίζει κάτι καλύτερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σαφώς και το 1-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα το πρώτου μέρους με τον Δικέφαλο να έχει την υπεροχή, και να κυνηγάει με το σωστό τρόπο το γκολ αλλά μια λάθος εκτίμηση της άμυνας του να του κοστίζει το τέρμα που δέχθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου.

Με τον Βάτσλικ να αναδεικνύεται σε κορυφαίο για τους φιλοξενούμενους, αφού με τις αποκρούσεις που έκανε κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα φάουλ σαν κοντινό κόρνερ, με τον Κούρτιτς από καλή θέση να πλασάρει και τη μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά στο 7’ ο Σλοβένος χαφ έπιασε ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ, με τον Βάτσλικ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Νέα πολύ μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ στο 8ο λεπτό με την κεφαλιά του Ίνγκασον να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα, ωστόσο τον Βάτσλικ να διώχνει και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 14’ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να απομακρύνει σε κόρνερ.

Ένα λεπτό μετά προσπάθεια του Ανδρούτσου να μπει υπό προυποθέσεις στην περιοχή του Πασχαλάκη, με τον Ίνγκασον με σωτήριο τάκλιν να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 21’ ένα σουτ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, δε δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ.

Δυο λεπτά μετά (23’) ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ, από τα πλάγια ανάγκασε τον Βάτσλικ να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, και στο 40ο λεπτό ήρθε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Λέο Ζαμπά να παίρνει τη θέση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Στο 42’ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, με τον Μπα να πιάνει την κεφαλιά προς τα πίσω και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Ωστόσο μια ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ, στο 43’ κόστισε την ισοφάριση (σ.σ. 1-1) μετά από κεφαλιά του Τικίνιο μέσα από την περιοχή, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και μάλιστα στο δεύτερο λεπτό (47’), ο Κούρτιτς έκανε το γύρισμα κέρδισε το κόρνερ αλλά ο Ίνγκασον δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να πάρει την κεφαλιά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού με τους Μπουχαλάκη και Λαλά, άλλαξε το σχηματισμό της σε 4-2-3-1 προσπαθώντας να δημιουργήσει περισσότερα θέματα στον ΠΑΟΚ απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 52’ ένας συνδυασμός του Ζίβκοβιτς με τον Άκπομ, έφερε τον φορ του Δικεφάλου στα αριστερά και να κάνει το γύρισμα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σουτάρει αλλά τον Βάτσλικ να διώχνει με γροθιές.

Ένα λεπτό μετά (53’) ο Λέο Ζαμπά γύρισε τη μπάλα από δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, με τον Χάρη Τσιγγάρα να σουτάρει ωραία με το δεξί και τη μπάλα να καταλήγει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα και μέχρι το 61’ ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κάποια μέτρα στο γήπεδο χωρίς ουσιαστικό ζήτημα για την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 66ο και το 67ο λεπτό αντίστοιχα πέρασαν οι Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ, στη θέση των Τσιγγάρα και Βιεϊρίνια με τον Αουγκούστο να πηγαίνει στα χαφ μαζί με τον Κούρτιτς.

Μια ωραία ενέργεια κατά μέτωπο του Μιτρίτσα στο 71ο λεπτό, έφερε τη μπάλα στο Ζαμπά από πλάγια αριστερά ο οποίος έκανε μια σέντρα-σουτ με το δεξί ωστόσο η μπάλα έφυγε ψηλά από τα δοκάρια της εστίας του Βάτσλικ.

Ατομική ενέργεια του Ζαμπά στο 74’ και προσπάθεια για γκολ, με το Μανωλά να τον κοντράρει και να του στερεί το σουτ.

Στο 76’ ο Μασούρας έπιασε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στη ρίζα του δοκαριού του Πασχαλάκη.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς στο 80’ έπιασε ένα σουτ χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάτι στον Βάτσλικ, μιας και η μπάλα έφυγε άουτ.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία (1-1) ένα αποτέλεσμα που βάσει απόδοσης αδικεί ξεκάθαρα τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (87’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (67’ Σίντκλεϊ), Κούρτιτς (87’ Σβαμπ), Τσιγγάρας (66’ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (40’ Ζαμπά), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46’ Μπουχαλάκης), Ρεαμπτσιούκ, Ανδρούτσος (46’ Λαλά), Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Α. Καμαρά (93′ Βαλμπουενά), Μασούρας (90’ Βρουσάϊ), Τικίνιο (87’ Ελ Αραμπί).

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα