Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆνετη επικράτηση και επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Β'

Άνετη επικράτηση και επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β΄ φιλοξένησε στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 7η αγωνιστική της Super League 2, με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από έναν μήνα και την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ Β’. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Καρδίτσας προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα στη νεοφώτιστη Κοζάνη και την ΑΕΛ.                                                                           

Στο 36′ ο Βρακάς ξεκίνησε μία κατά μέτωπο επίθεση προς την εστία του Τσέλιου, συνδυάστηκε με τον Κιτσάκη και στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Σκόνδρα στα όρια της περιοχής της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τον διαιτητή να καταλογίζει αμέσως την παράβαση του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Γκορντεζιάνι, ο οποίος ευστόχησε, γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Β’.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 67 λεπτών αγώνα, η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ τον Ρούμιαντσεβ από ασίστ του Γκορντεζιάνι, ο οποίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και «επισφράγισε την επικράτηση της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα