Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΧαλκιδική: Το πολυτελές ξενοδοχείο που άνοιξε ο Πέλκας στο Πευκοχώρι (ΦΩΤΟ)

Χαλκιδική: Το πολυτελές ξενοδοχείο που άνοιξε ο Πέλκας στο Πευκοχώρι (ΦΩΤΟ)

Δεν του φτάνουν οι αντίπαλες εστίες, σκοράρει και στο επιχειρείν ο Δημήτρης Πέλκας!

Ο 27χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσε μετά από προετοιμασία δύο ετών, επενδύει στο χώρο του τουρισμού, μιας και το πολυτελές Mirablue ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Παρασκευή 18 Ιουνίου. Βρίσκεται στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής σε μια μαγευτική περιοχή, ενώ διαθέτει όλες τις ανέσεις. Το νέο ξενοδοχείο αριθμεί συνολικά 19 δωμάτια, διαθέτει 3 σουίτες, 7 μεζονέτες, 7 deluxe και δύο δίκλινα δωμάτια για όλα τα γούστα. Επίσης διαθέτει σπα, εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο.
Βρίσκεται στο χωριό Πευκοχώρι, 96 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (1 ώρα και 15μ. με το αυτοκίνητο), 500 μέτρα από την παραλία Πευκοχώρι και μόλις 5 χλμ. από τη σμαραγδένια παραλία Γλαρόκαβος, καθώς και πολύ κοντά σε πολλές άλλες υπέροχες παραλίες. Οι φυσικές ιαματικές πηγές Τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής απέχουν 10 χιλιόμετρα.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολουθεί επιχειρηματικά βήματα, τη στιγμή που βρίσκεται σε διακοπές, όμως περιμένει στο ακουστικό του για πιθανή πρόταση της Λιόν ή της Νάπολι στη Φενέρ για την απόκτησή του, με τη χρηματιστηριακή του αξία να έχει φτάσει σε limit up, πλέον, στα 15 εκατομμύρια.

πηγή metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών