Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΧωρισμός – βόμβα για πασίγνωστο τραγουδιστή – Άλλαξε ζωή (ΦΩΤΟ)

Χωρισμός – βόμβα για πασίγνωστο τραγουδιστή – Άλλαξε ζωή (ΦΩΤΟ)

Ολα του γάμου δύσκολα! Ποδαρικό στο 2024 με κρίση στις σχέσεις διάσημων παντρεμένων ζευγαριών….

Με το… αριστερό μπήκε το 2024 για μερικά από τα διασημότερα παντρεμένα ζευγάρια της showbiz, τα οποία παρά τη θέλησή τους αποδεικνύουν ότι… όλα του γάμου δύσκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίση περνούν οι γάμοι της Χέιλι Μπίμπερ με τον Τζάστιν Μπίμπερ και του κινηματογραφικού «Θορ» Κρις Χέμσγουορθ με την Ελσα Πατάκι, ενώ οριστικό τέλος μπήκε στον γάμο του τραγουδιστή Αλεξάντερ Τζέιμς ΜακΛίν.

Με την αλλαγή του χρόνου άρχισαν να πληθαίνουν οι φήμες ότι ο γάμος του τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ με το μοντέλο σύζυγό του Χέιλι περνάει κρίση. Τροφή στις φήμες έδωσε το γεγονός ότι η κόρη του Στίβεν Μπάλντουιν διέγραψε πολλές από τις φωτογραφίες της με τον Τζάστιν στο Instagram, έπειτα από αινιγματική ανάρτησή της, στην οποία αναφερόταν στη μοναξιά. Σε αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ήρθε να προστεθεί και το αγέλαστο πρόσωπο που είχε η Χέιλι στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις, εντείνοντας τις ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμο της.

Την ίδια ώρα ο Κρις Χέμσγουορθ, που έγινε διάσημος ενσαρκώνοντας τον Θορ στις σειρές ταινιών «Thor» και «Avengers», ανακοίνωνε με βίντεο στο Instagram ότι φέτος θα το ρίξει στη γυμναστική, στον διαλογισμό και στον ύπνο για να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Ενδεχομένως αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε για να διώξει από πάνω του την ένταση από την κρίση στον γάμο του, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό «In Touch», ο Χέμσγουορθ και η Πατάκι «έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους» ως σύζυγοι.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Αλεξάντερ Τζέιμς ΜακΛίν, που έγινε διάσημος με το συγκρότημα Backstreet Boys, σε κοινή ανάρτηση στο Instagram με τη σύζυγό του Ροσέλ ντε Αννα αποκάλυπταν ότι οι προσπάθειες που έκαναν εδώ και έναν χρόνο για να σώσουν τον γάμο τους απέτυχαν. «Παρόλο που ελπίζαμε να τα ξαναβρούμε, αποφασίσαμε να δώσουμε επίσημα τέλος στον γάμο μας» έγραψαν στην ανάρτηση που υπέγραψαν και οι δύο, ανακοινώνοντας ότι χώρισαν οριστικά και οδεύουν προς διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα