Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδική“Ξάφριζαν” σπίτια στη Χαλκιδική-Μεταξύ των δραστών και μία 16χρονη

“Ξάφριζαν” σπίτια στη Χαλκιδική-Μεταξύ των δραστών και μία 16χρονη

Αστυνομικοί του Α.Τ. Τμήματος Μουδανιών, συνέλαβαν πέντε άτομα, τέσσερις γυναίκες, εκ των οποίων η μία ανήλικη, και έναν άνδρα, για κλοπές από σπίτια που είχαν διαπράξει λίγο νωρίτερα, στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, στις 21 Ιανουαρίου 2023 το μεσημέρι, οι προαναφερόμενοι, επιβαίνοντας σε όχημα, πήγαν σε πέντε σπίτια σε δύο διαφορετικές περιοχές και, με τη μέθοδο της απασχόλησης, εισήλθαν και αφαίρεσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (20 Ιανουαρίου 2023), η ανήλικη, μαζί με μία ακόμη γυναίκα και μία συνεργό τους, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, διέρρηξαν ισόγεια αποθήκη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα