Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Τη νύχτα σε ξύλινο σπιτάκι πέρασε ο κ. Θεόφιλος μετά την...

Χαλκιδική: Τη νύχτα σε ξύλινο σπιτάκι πέρασε ο κ. Θεόφιλος μετά την έξωση στα Ν. Φλογητά – Δεν εγκαταλείπει το σπίτι της η οικογένεια του (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι βουλευτές του νομού, καλεί ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Χαλκιδικής Δημήτρης Λυρτζής, που από το πρωί ζει το δράμα του κ. Θεόφιλου Τζοχουνίδη. Η έξωση ολοκληρώθηκε και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ καταδίκασαν της εξελίξεις.

Από τα Ν. Μουδανιά, ο δήμος δέχτηκε να μεταφερθεί ένα ξύλινο σπιτάκι έξω από το σπίτι του κ. Θεόφιλου όπου θα περάσει τις επόμενες μέρες και νύχτες ο ίδιος, εμμένοντας στη θέση του ότι δεν φεύγει από την περιουσία του.

Στην ίδια κατεύθυνση η γείτονες έβγαλαν προσωρινά μικροέπιπλα και έναν καναπέ για να ξαπλώσει ο 82χρονος.

Από το βράδυ της Δευτέρας η Αναστασία Τζοχουνίδου γνώριζε ότι θα προχωρήσει το σχέδιο της έξωσης του κ. Θεόφιλου από την οικεία του, σε συνέχεια της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του κ. Θεόφιλου.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σπίτι, όπως περιγράφει η κ. Αναστασία, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της οδηγήθηκε στο αυτόφωτο επειδή βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την όλη διαδικασία, για την οποία σημειώνεται ότι κανείς δεν επέδειξε εισαγγελική παραγγελία ή άλλο νόμιμο έγγραφο.

Το επόμενο δικαστήριο επρόκειτο να γίνει τον Φεβρουάριο και η οικογένεια του κ. Τζοχουνίδη είναι αποφασισμένη να μείνει έξω από το σπίτι, σε ξύλινο σπιτάκι. Απορία ωστόσο προκαλεί το ότι παραβλέπεται η απόφαση που έχει η οικογένεια, ενώ η έξωση πραγματοποιήθηκε χωρίς να τους προσκομίσουν έγγραφα.

Οι πληροφορίες της κας Αναστασίας αναφέρουν ότι ο νέος ιδιοκτήτης που πήρε το σπίτι με πλειστηριασμό, είχε ζητήσει από κάθε εταιρεία φύλαξης στη Χαλκιδική να αναλάβει τη φύλαξη του σπιτιού ως το επόμενο δικαστήριο, αλλά κανείς δεν δέχτηκε τη δουλειά, με αποτέλεσμα να στραφεί στις εταιρείες Θεσσαλονίκης.

Κάτοικοι Ν. Φλογητών και όχι μόνο περνούν τις πρώτες βραδινές ώρες στο πλευρό του κ. Θεόφιλου σε ένδειξη συμπαράστασης.

Πηγή: xalkidikipolitiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα