Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΧαλκιδική: Μαθητές έφτιαξαν φωλιές για τα πουλιά που έρχονται την Άνοιξη (ΦΩΤΟ)

Χαλκιδική: Μαθητές έφτιαξαν φωλιές για τα πουλιά που έρχονται την Άνοιξη (ΦΩΤΟ)

Τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού Χαλκιδικής με τη βοήθεια του διευθυντή και των εκπαιδευτικών προχώρησαν σε μια άλλη όμορφη δράση, φτιάχνοντας … φωλιές.

“Η Μελέτη Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τα Τεχνικά δημιούργησαν υπέροχες φωλιές. Ευχαριστούμε τον δάσκαλό μας Β. Κάρλα γι αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία. Μετά την χλωρίδα τα παιδιά γνωρίζουν και την πανίδα του τόπου μας. Στο τέλος ήρθε η Μουσική και τραγουδήσαμε όλοι μαζί……έλα να πάμε εκεί που θες που κάνουν …..Τα παιδιά φωλιές.”, αναφέρει ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Κασκέτης Γιώργος.

Πριν λίγες εβδομάδες, οι μαθητές φύτεψαν σπόρους στην αυλή του σχολείου που παρέλαβαν από Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου.

“Η άνοιξη μας βρήκε στην αυλή του σχολείου να φυτεύουμε τους σπόρους που μας έστειλε το αδελφό Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου. Μέχρι και οι γλάροι ήρθαν να δουν τους μαθητές μας με τα φτυαρακια και τα ποτιστήρια να μαθαίνουν δουλεύοντας.

Η αρχή έγινε με την αδελφοποίηση του σχολείου μας με το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου . Παραλάβαμε τους σπόρους από τον ανάδοχό μας, τον Διευθυντή Βασίλη Μισαηλίδη και με τις οδηγίες του ξεκινήσαμε το ταξίδι των σπόρων. Ένα ταξίδι που γέμισε χαρά και αισιοδοξία το σχολείο μας μέσα σ αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε.”, καταλήγει ο κ. Κασκέτης.

blog.moudaniwn.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα