Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στη "φάκα" με 2 κιλά κάνναβη και πιστόλι (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στη “φάκα” με 2 κιλά κάνναβη και πιστόλι (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μεσημβρινές ώρες χθες (09-05-2024) σε περιοχή των Συκεών, δύο 28χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών για άτομο που κατέχει, αποθηκεύει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκαν τα δύο προαναφερόμενα άτομα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που ακολούθησε στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (204) γραμμαρίων, (4) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.750 ευρώ ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των δύο αντρών, σε οικία που χρησιμοποιούσαν ως αποθηκευτικό χώρο (καβάτζα), καθώς και σε επαγγελματικό χώρο που διέθεταν, σε περιοχές των Συκεών και του κέντρου πόλης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη βάρους (2.046) γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους (97,6) γραμμαρίων, αεροβόλο πιστόλι, (5) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 26.480 ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών ουσιών.

 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα