Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Η «μαύρη» σκέψη μετά τις αποκαλύψεις για τις κρυφές κάμερες σε...

Χαλκιδική: Η «μαύρη» σκέψη μετά τις αποκαλύψεις για τις κρυφές κάμερες σε ξενοδοχείο στην Άφυτο

Συνεχίζεται ο σάλος στη Χαλκιδική για το ξενοδοχείο στην Άφυτο. Η κρυφή κάμερα που βρέθηκε σε δωμάτιο, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, που περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας…

Το ξενοδοχείο στη Χαλκιδική παραμένει κλειστό και πλέον οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν πού κατέληξε το υλικό από τις κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης στα δωμάτια των πελατών εν αγνοία τους. Πολλά ζευγάρια που είχαν μείνει το καλοκαίρι στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Άφυτο, δηλώνουν συγκλονισμένα. Όπως λένε δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό τους κάτι τέτοιο. Τα δωμάτια ήταν καθαρά και το προσωπικό ευγενέστατο, όπως τονίζουν. Οι αποκαλύψεις όμως, ήρθαν να φέρουν τα πάνω – κάτω στις ζωές τους.

Εκτός Χαλκιδικής βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καταλύματος που εντοπίστηκαν οι κρυφές κάμερες σε δωμάτια, καθώς οι αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα στην Άφυτο, ήταν έντονες. Μάλιστα, προτού εγκαταλείψει το χωριό, αφαίρεσε και τις πινακίδες που έγραφαν τα ονόματα του ξενοδοχείου και του καφέ που διατηρούσε.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό – κάμερα για να ελέγχει τον χώρο, ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι, εάν ο ξενοδοχός έχει διοχετεύσει το υλικό από το καταγραφικό σε ιστοσελίδες του «σκοτεινού διαδικτύου» και σε ιστοσελίδες με συνδρομή ή με ερασιτεχνικά βίντεο με πορνογραφικό υλικό. Υπενθυμίζεται πως εάν έχει διοχετεύσει το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της αλλαγής του νόμου.

«Δεν ξέρουμε τώρα ας πούμε αν έχει κινηματογραφήσει κι εμάς ή δεν μας έχει, δηλαδή αυτό περισσότερο μας καίει να μάθουμε», δήλωσε πελάτης του εν λόγω ξενοδοχείου στο Live News. Είμαστε σε μια φάση που έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία και μας είπε η Αστυνομία ότι διαβίβασε τα στοιχεία που τους δώσαμε στο αστυνομικό τμήμα Κασσανδρίας που είναι κι αυτό που διαχειρίζεται την υπόθεση».

«Ήταν μια χαρά και το ξενοδοχείο ήταν πεντακάθαρο, καινούργιο, δεν υπήρχε περίπτωση να μας περάσει από το μυαλό ότι υπάρχει αυτού του είδους η εγκατάσταση στα δωμάτια. Βασικά εμείς δεν ξέρουμε κιόλας αν στο δικό μας δωμάτιο υπήρχε αυτή η εγκατάσταση και γι’ αυτό έχουμε θορυβηθεί τώρα και γι’ αυτό κάναμε αυτή την καταγγελία στην αστυνομία», είπε.

Ο άνδρας εξηγεί πως έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως το ξενοδοχείο που είχε μείνει με τη σύζυγο του στις καλοκαιρινές τους διακοπές είχε τελικά κρυφές κάμερες σε όλα τα δωμάτια, οι οποίες κατέγραφαν όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα