Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΣτο "σκοτάδι" σήμερα περιοχές της Χαλκιδικής

Στο “σκοτάδι” σήμερα περιοχές της Χαλκιδικής

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθούν, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, σε περιοχές της Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

• Από τις 8.30 έως τις 11.00 θα διακοπεί το ρεύμα στα Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα στο Σταθμό Λεωφορείων ΚΤΕΛ, το Super Market DISCOUNT, Il Gusto, Κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Τυροβούζης και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών.

• Από τις 8.30 έως τις 13.30 στα Νέα Πλάγια, τον Οικισμό Λιμανάκι, την παραλία Ν. Τρίγλιας, Συγκρότημα Κοράλι, Μαγαζάρα, Μάντρα Υλικών Γκιούλη,
Μάντρα υλικών Παναγιωτίδη, Ξενοδοχείο Ναυτίλος, Σωζόπολη και στο ενζινάδικο ΒP Χαρισίδη.

 

 

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα