Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΤα χόρτα …"έπνιξαν" Λύκειο στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

Τα χόρτα …”έπνιξαν” Λύκειο στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εικόνα στο Γενικό Λύκειο Ροδολίβους, το οποίο μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί στην… τύχη του.

Το σχολικό συγκρότημα είναι «πνιγμένο» στα χόρτα, τόσο ο αύλειος χώρος, όσο και ο περιβάλλον χώρος, αλλά και οι υποτυπώδεις αθλητικοί χώροι και όπως είναι αναμενόμενο, τα παράπονα είναι πολλά και δικαιολογημένα, ενώ ο κίνδυνος εμφάνισης δηλητηριωδών φιδιών ελλοχεύει.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Γενικού Λυκείου Ροδολίβους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία- απευθυνόμενο προς τον Δήμο Αμφίπολης- αναφέρει τα εξής:
«Δήμος Αμφίπολης ως σχολική Κοινότητα ευχαριστούμε για τις ευχές σας προς τους μαθητές μας με την ευκαιρία των Πανελληνίων Εξετάσεων. Όμως πέρα από τα ευχολόγια καλό είναι, στο βαθμό που μπορείτε να αντιληφθείτε την ευθύνη σας, να φροντίζετε για τα παιδιά αυτά, όπως βεβαίως και για τα παιδιά των άλλων δύο τάξεων του Λυκείου, του μοναδικού Λυκείου του Δήμου μας – και προφανώς το καμάρι του Ροδολίβους – να προσέρχονται στο Λύκειο μέσα σε ένα ευπρόσδεκτο, ασφαλές, οργανωμένο σχολικό περιβάλλον. Οι εικόνες και οι συνθήκες του αύλειου χώρου είναι απαράδεκτες και δεν συνάδουν με εικόνες σύγχρονων και επιεικώς μη εγκαταλελειμμένων σχολικών χώρων. Ελπίζαμε … λόγω των Πανελληνίων και των άλλων ενδοσχολικών εξετάσεων, και στο πνεύμα της υπηρεσιακής σας προτεραιότητας αλλά μείναμε στις ελπίδες. Το Λύκειο ασφαλώς και δεν θυμίζει σχολείο. Τα χόρτα σε πολλά σημεία της αυλής τείνουν να γίνουν δέντρα. Και προφανώς θα γνωρίζετε από πέρυσι, εγγράφως το γνωρίζετε, ότι οχιές καιροφυλακτούν σε διάφορα σημεία της αυλής. Εσείς συνεχίστε….».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα