Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣέρρες: Ένας χρόνος από το δυστύχημα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο -11χρονος μαθητής...

Σέρρες: Ένας χρόνος από το δυστύχημα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο -11χρονος μαθητής σκοτώθηκε μετά από έκρηξη στο λεβητοστάσιο

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την τραγωδία που σημειώθηκε στις Σέρρες! Ήταν Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο μικρός μαθητής Βασίλης τραυματίζεται θανάσιμα από την  έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης των Σερρών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου 2023 όταν εξερράγη το λεβητοστάσιο και μία πόρτα που εκτινάχθηκε τραυμάτισε θανάσιμα τον ανήλικο, τραυματίζοντας ακόμα δύο παιδιά.

Ο άτυχος μαθητής και οι δυο συμμαθητές του, μαζί με άλλους μαθητές του σχολείου, βρίσκονταν σε διάλειμμα στην αυλή σχολείου καθώς παρακολουθούν το ολοήμερο σχολείο.

Εκείνη την μαύρη ημέρα για τις Σέρρες, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές. Η μητέρα του παιδιού, μόλις έμαθε για την έκρηξη, μετέβη στο σημείο και έψαχνε εναγωνίως να το βρει και δεν την ενημέρωναν τι έχει συμβεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για έγραφε για τον μικρό μαθητή

Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα