Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣάκης Αρναούτογλου: ''Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις''

Σάκης Αρναούτογλου: ”Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις”

Το τσουχτερό κρύο είναι δεδομένο για τις περισσότερες περιοχές και κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ξεκαθαρίζει ο προγνώστης του καιρού, Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτηση του στο Facebook, αναφορικά με το κύμα κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρει, ”όμως κατά την ταπεινή μου άποψη η πρόγνωσιμότητα αν και λίγες μέρες πριν, παραμένει αρκετά χαμηλή όσον αφορά στο ποιες περιοχές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επηρεαστούν από χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ – Έρχεται η κακοκαιρία Λέανδρος: ”Πολικές” θερμοκρασίες και χιόνια (Βίντεο)

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου. 

Με μεγάλο Ερωτηματικό ο καιρός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στη χώρα κυρίως όσον αφορά στις περιοχές όπου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, καθώς το τσουχτερό κρύο είναι δεδομένο για τις περισσότερες περιοχές και κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα!
Φίλες και φίλοι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σύγκριση με αυτά που είδατε χθες στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Παρασκευή από πλευράς φαινομένων αλλά και από πλευράς θερμοκρασίες η οποία θα πέσει αισθητά μέχρι και την Κυριακή για να παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας!
Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη η πρόγνωσιμότητα αν και λίγες μέρες πριν, παραμένει αρκετά χαμηλή όσον αφορά στο ποιες περιοχές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επηρεαστούν από χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα.
Τα σενάρια παραμένουν πολλά τόσο για τη Βόρεια όσο και για την κεντρικη και νότια Ελλάδα! Θεωρώ λοιπόν πως θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της Πέμπτης 14/1 για να έχουμε μία καλύτερη και πιο συγκεκριμένη εικόνα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο!!
Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα