Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΟικονομική αστυνομία: Παραβάσεις επιχειρήσεων εντοπίστηκαν σε Καβάλα και Θάσο

Οικονομική αστυνομία: Παραβάσεις επιχειρήσεων εντοπίστηκαν σε Καβάλα και Θάσο

Έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε Πάρο, Νάξο, Θάσο και Καβάλα για την τήρηση της εργατικής – ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας

 

 

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 27 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου 2023 έλεγχοι, για τη διαπίστωση παραβάσεων της εργατικής – ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας.

 

Οι έλεγχοι εστιάστηκαν σε Πάρο, Νάξο, Θάσο και Καβάλα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου βεβαιώθηκαν παραβάσεις συνολικά σε 7 περιπτώσεις.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε:

 

Στην Πάρο:

σε εστιατόριο, να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας,

σε εστιατόριο – καφέ, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας.

 

Στη Νάξο:

σε υπηρεσία παροχής γευμάτων και ποτών από σνακ μπαρ να απασχολούνται 4 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας,

σε καφέ μπαρ – εστιατόριο, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας,

σε σνακ μπαρ, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας, καθώς και η μη έκδοση 5 αποδείξεων.

 

Στη Θάσο, σε εστιατόριο, η μη έκδοση 7 αποδείξεων και να απασχολούνται 10 εργαζόμενοι εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας,

 

Στην Καβάλα, σε εστιατόριο – καφετέρια, η μη έκδοση 4 αποδείξεων και να απασχολούνται 4 εργαζόμενοι εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.

 

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες (Σ.ΕΠ.Ε., Δ.Ο.Υ., Π.Ε.Κ.Α.) για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα