Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚομοτηνή: Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο 1ο Run για τον Αυτισμό

Κομοτηνή: Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο 1ο Run για τον Αυτισμό

Με μεγάλη συμμετοχή από κατοίκους της Κομοτηνής και πλήθος φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κομοτηνής, ο αγώνας δρόμου “1ο run για τον αυτισμό” από τον σύλλογο μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης “Άγιοι Θεόδωροι” και το ΤΕΦΑΑ.

Ο λόγος για μια διαδρομή μόλις 2 χιλιομέτρων, η οποία είχε ως στόχο τη νσυμμετοχή κι όχι τη νίκη. Αφετηρία αποτέλεσε το κτίριο της Περιφέρειας και τερματισμός η πλατεία Ειρήνης, στην οποία μετά το πέρας της διαδρομής ακολούθησαν διάφορα δρώμενα και events.

Ο διοικητικός διευθυντής του συλλόγου και αντιπρόεδρος του ΔΣ, κ. Ηλίας Ποιμενίδης δήλωσε ότι η διοργάνωση είναι μια μεγάλη επιτυχία την οποία επιθυμούν να κάνουν επαναλαμβανόμενο θεσμό. Προσέθεσε ότι τα παιδιά του συλλόγου είναι ενθουσιασμένα με την προοπτικη επαναδιοργάνωσης της εκδήλωσης, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι η άθληση είναι βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Από την πλευρά της  κοσμήτορας της σχολής φυσικής αγωγής και αθλητισμού, κα Ελένη Δούδα, είπε ότι είναι μεγάλη η σημασία και η αξία της διοργάνωσης τόσο για το ΤΕΦΑΑ όσο και για την πόλη “Γίνεται μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών με νοητική υστέρηση γενικότερα στα αθλητικά δρώμενα. Το ΤΕΦΑΑ στηρίζει αυτή τη προσπάθεια γιατί είναι στo πλαίσιο της συνεργασίας με το μνημόνιο που έχουμε υπογράψει με το Special Olympics Hellas, όπως στηρίζει και όλες τις δράσεις του συλλόγου μέσω της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα