Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚλειστή η Εθνική οδός – Από τον περιφερειακό της Κατερίνης η κυκλοφορία

Κλειστή η Εθνική οδός – Από τον περιφερειακό της Κατερίνης η κυκλοφορία

Σε ισχύ από σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαΐου οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με την σήραγγα της Κατερίνης κλειστή, εξαιτίας εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών.

Στο πλαίσιο αυτών η κυκλοφορία των οχημάτων έχει σταματήσει από τον νότιο κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) έως τον βόρειο κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο) και στις δύο κατευθύνσεις, είτε προς την Αθήνα είτε προς τη Θεσσαλονίκη και πλέον διεξάγεται από την περιφερειακή οδό Κατερίνης. Για τον λόγο αυτό η κυκλοφορία οχημάτων στην περιφερειακή οδό Κατερίνης βρίσκεται υπό νέες διατάξεις, οι οποίες επηρεάζουν ορισμένες διαδρομές από την Κατερίνη προς το Λιτόχωρο και άλλους προορισμούς.

Σύμφωνα με τις νέες αλλαγές, τα οχήματα που επιδιώκουν να κατευθυνθούν από την Κατερίνη προς το Λιτόχωρο και επιλέγουν το Νότιο κόμβο, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι η πρόσβαση στην εθνική οδό και το παράπλευρο δίκτυο σε αυτήν την κατεύθυνση έχει περιοριστεί. Αυτό σημαίνει ότι η διέλευση δεν είναι δυνατή αυτήν την περίοδο. Συγκεκριμένα, όλα τα οχήματα που επιθυμούν να εγκαταλείψουν την πόλη μέσω της οδού Μαρτίου (όπου βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Κωνσταντινίδης), και βρίσκονται στα φανάρια που είναι εκτός λειτουργίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να στρίψουν δεξιά. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή μέσω της Επαρχιακής Οδού (κυκλικός κόμβος) προς Νέα Έφεσο.

Πηγή:odelalis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα