Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό

Καβάλα: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού που ενέχεται στη διάπραξη απατών – Εξιχνιάστηκαν τέσσερις απάτες σε βάρος επιχειρήσεων
Έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες που διαπράχθηκαν την 19-1-2024 σε περιοχές της Καβάλας.

Αναλυτικότερα, ο δράστης, προσποιούμενος τον πελάτη σε τέσσερις επιχειρήσεις (παντοπωλεία περίπτερα) και με το πρόσχημα αγοράς προπληρωμένης κάρτας, απέσπασε κωδικό απόδειξης, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αποχώρησε χωρίς να καταβάλει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Συνελήφθη ημεδαπός οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος

Συνελήφθη έπειτα από επιστάμενες έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας την 20-1-2024 το βράδυ, ημεδαπός, διότι νωρίτερα στην Εθνική οδό Δράμας – Καβάλας, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου παρέσυρε και τραυμάτισε ημεδαπό που διέσχιζε πεζός το οδόστρωμα, εγκαταλείποντάς τον στη συνέχεια στον τόπο του ατυχήματος.

Παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλεύεται. Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα