Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΕπτά ανήλικοι έκαναν αλισβερίσι στο προαύλιο του σχολείου τους στην Αλεξανδρούπολη

Επτά ανήλικοι έκαναν αλισβερίσι στο προαύλιο του σχολείου τους στην Αλεξανδρούπολη

Το προαύλιο του 3ου Γενικού Λυκείου στην Αλεξανδρούπολη όπου φοιτούν, διάλεξαν για να κάνουν αλισβερίσι και χρήση ναρκωτικών επτά ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι τρύπωσαν εκεί το βράδυ του Σαββάτου, αλλά πιάστηκαν στα πράσα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι ανήλικοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο μέσα στο σχολείο και διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους συνολικά δέκα συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες πέταξαν όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς. Όμως, εκείνοι τις κατέσχεσαν, τους συνέλαβαν και ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου και την αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι επτά μαθητές οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Ανήλικος διακινούσε «φιξάκια» σε σχολείο

Άλλη μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από ανήλικο σε σχολικό κτίριο αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Ρόδο, όπου οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή του Ροδινιού προχώρησαν στην σύλληψη ενός 17χρονου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο ενός δημοτικού σχολείου. Κατά τον έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν πάνω του επτά “φιξάκια” με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων, ένα σουγιά και έναν τρίφτη κάνναβης. Ο ανήλικος προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα