Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΈκτακτη σύσκεψη στην Κομοτηνή για τους διακινητές μεταναστών στον Έβρο

Έκτακτη σύσκεψη στην Κομοτηνή για τους διακινητές μεταναστών στον Έβρο

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε για την ερχόμενη Παρασκευή 18 Αυγούστου στην Κομοτηνή ο Εισαγγελέας Εφετών Θράκης για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου φαινομένου των διακινητών μεταναστών που κινούνται ανεξέλεγκτα στον Έβρο και απειλούν τις ζωές των πολιτών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εvros-news.gr, στην σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν οι Εισαγγελικές Αρχές της περιοχής, οι Αστυνομικοί Διευθυντές της Περιφέρειας ΑΜΘ με επικεφαλής τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πασχάλη Συριτούδη και οι αντίστοιχοι Αστυνομικοί Διευθυντές Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, καθώς και εκπρόσωποι της Εγνατίας Οδού.

Όλα αυτά γιατί οι διακινητές συνεχίζουν να κινούνται ανεξέλεγκτα τόσο στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού όσο και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, αλλά και μέσα σε πόλεις και χωριά, απειλώντας άμεσα τη ζωή ανύποπτων πολιτών. Μάλιστα σήμερα το πρωί αλλά και μετά το μεσημέρι έκλεισε και πάλι η Εγνατία Οδός λόγω κίνησης αυτοκινήτων διακινητών στο αντίθετο ρεύμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με έγγραφό του, άναψε το “πράσινο φως” στην Αστυνομία για τη χρησιμοποίηση “καρφιών” προκειμένου να σταματούν τους διακινητές  σκάζοντας τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα