Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΈγκλημα στις Σέρρες: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» Τι καταγγέλλει η...

Έγκλημα στις Σέρρες: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» Τι καταγγέλλει η κοπέλα του θύματος

Σε καταγγελίες προχώρησε η κοπέλα του 20χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες από συνομήλικό του μετά από καβγά. Το κορίτσι, με την οποία στο παρελθόν φέρεται να είχε σχέση ο δράστης, καταγγέλλει ότι δεχόταν συνεχώς απειλές για τη ζωή της και όχι μόνο. Ο 21χρονος την είχε απειλήσει επίσης ότι θα αναρτήσει ημίγυμνες φωτογραφίες της στα social media, όπως είπε στο Star.

Διαβάστε κι εδώ: Τι υποστήριξε ο 21χρονος για τη δολοφονία του συνομηλίκου του στην Άνω Καμήλα

Η κοπέλα δήλωσε πως «με απειλούσε συνεχώς ότι θα κάνει κακό σε μένα και στη μικρότερη αδερφή μου, ότι αν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε και άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα». Η ίδια πρόσθεσε πως «βρεθήκαμε έπειτα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα, καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη, λέγοντας μου ότι, αν δεν τον συναντήσω, θα τις αναρτούσε δημόσια στο facebook».

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η οικογένεια του θύματος κάνει λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα και είναι εξοργισμένη από την ανάρτηση που έκανε ο δράστης μετά τη δολοφονία στο Instagram. Σε αυτή φαίνεται να κρατά το μαχαίρι που κάρφωσε στην καρδιά του 20χρονου, ενώ σε άλλη φωτογραφία πάλι με το όπλο του εγκλήματος έγραφε: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον κάνω story».

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα