Αρχική Β. Ελλάδα Κιλκίς: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 72χρονος που σκότωσε σκύλο

Κιλκίς: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 72χρονος που σκότωσε σκύλο

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό μέτρο την απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφέθηκε από τον Εισαγγελέα ο 72χρονος συνταξιούχος από την Ποντοηράκλεια που το μεσημέρι της Δευτέρας πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και με τον φρικτό αυτό τρόπο σκότωσε σκύλο στην πλατεία του χωριού.

 

Ο 72χρονος μετά την παράδοσή του το απόγευμα της ίδιας ημέρας και το σχηματισμό δικογραφίας από την αστυνομία, απολογήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr επικαλέστηκε τον έντονο εκνευρισμό του από το γεγονός ότι ο σκύλος προκαλούσε επανειλημμένα ζημιές σκοτώνοντας κουνέλια, κότες στον κήπο του και την ημέρα που έχασε τον έλεγχο και σκότωσε τον σκύλο, βρήκε στο κοτέτσι του πνιγμένες κότες. Ο άνδρας υποστήριξε ότι μετάνιωσε για την αδικαιολόγητη πράξη του.

Ο συνταξιούχος μετά την απολογία του αφέθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή-εισαγγελέα ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από την χώρα μέχρι την τακτική δικάσιμο που θα οριστεί αρμοδίως.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΊΟΥ

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

Έσπασε το μπλόκο και… συνεχίζει!

- Advertisement -S-