Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΟ Αντώνης Σαουλίδης για Καϊλή, παρακολουθήσεις και προεκλογική περίοδο

Ο Αντώνης Σαουλίδης για Καϊλή, παρακολουθήσεις και προεκλογική περίοδο

Ο δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Αντώνης Σαουλίδης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Για υπόθεση Καϊλή

Δυσάρεστη συγκυρία για το σύνολο του πολιτικού συστήματος . Ένας θεσμικός εκπρόσωπος της χώρας σε ένα ευρωπαϊκό θεσμό να κατηγορείται για κάτι τέτοιο. Μας αγγίζει όλους που ασχολούμαστε με την πολιτική. Είτε είμαστε στο ΠΑΣΟΚ, είτε στη ΝΔ, είτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιου είδους συμπεριφορές οδήγησαν από το 2012 και μετά σε ακραίες συμπεριφορές και ακραίες εκλογικές επιλογές. Η κ. Καϊλή από την εκλογή Ανδρουλάκη και έπειτα δε έχει εμφανιστεί σε καμία εκδήλωσή ή συνεδρίαση της παράταξής μας. Μπορεί να μην υπήρχε το διαζύγιο αλλά ήμασταν σε καθεστώς διάστασης. Το διαζύγιο ήρθε ακαριαία όταν ενημερώθηκε ο πρόεδρος για τις κατηγορίες της κ. Καϊλή από την βελγική αστυνομία. Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς χώρους που υπήρξαν παρόμοια – ηθικής και νομικής διερεύνησης περιστατικά – και οι συμπεριφορές ήταν επιχείρηση συγκάλυψης και κουκουλώματος.

Για την παράδοση της έδρας

Είναι ηθικό το ζήτημα. Ο κόσμος επέλεξε να τον εκπροσωπεί στο ευρωκοινοβούλιο, όπως αντιλαμβάνεστε δεν έχει αυτή την δυνατότητα πλέον λόγω και της ηθικής απαξίωσης που έχει περιέλθει να ασκήσει τα καθήκοντά της.

Για παρακολουθήσεις

Εμείς δεν έχουμε εγκλωβιστεί σε μια μονοθεματική συζήτηση. Την ίδια περίοδο έχουμε αναδείξει το ζήτημα της κοινωνικής στέγης, στήριξη νοικοκυριών και οικογενειών με το πρόγραμμα φωτοβολταϊκά στις στέγες κ.α. Εχουμε λύσεις και προτάσεις να καταθέσουμε. Αλλοι έχουν κάνει προσπάθεια να μας εγκλωβίσουν ανεπιτυχώς.

Για την προεκλογική περίοδο στη Θεσσαλονίκη

Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει διαφορετικά από ότι τα προηγούμενα χρόνια . Και από το 2019 και από το 2015. Αποτελούμε σήμερα μια εναλλακτική επιλογή για όποιον έχει δυσαρεστηθεί από τις αντιπολιτευτικές πολιτκές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις κυβερνητικές επιλογές της ΝΔ Το ζήτημα της κ. Καϊλη δεν θα μας φθείρει. Είναι εμφανές σε όλη την ελληνική κοινωνία ποιο είναι το ηθικό και αξιακό υπόβαθρο του Νίκου Ανδρουλάκη. Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως ταύτιση. Θα είναι τιμή μας ο πρόεδρος να βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Α’ Θεσσαλονίκης Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι περισσότερες έδρες από την προηγούμενη φορά. Και αυτός ο στόχος δεν έχει ταβάνι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα