Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΑΠΘ: Οδηγίες για τους πρωτοετείς φοιτητές – Τα μαθήματα του εξαμήνου ξεκινούν...

ΑΠΘ: Οδηγίες για τους πρωτοετείς φοιτητές – Τα μαθήματα του εξαμήνου ξεκινούν Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Την ερχόμενη Δευτέρα (2.10.2023) ξεκινούν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου σε όλα τα Τμήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ενημέρωση των πρυτανικών Αρχών, στην οποία καλωσορίζουν τους πρωτοετείς φοιτητές.

Οι πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συγχαίρουν τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία τους και τους ενημερώνουν για τις υπηρεσίες φοιτητικής μέριμνας, όπως σίτιση στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, η στέγαση στις Εστίες, η άθληση στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, ο συνήγορος του φοιτητή, οι υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και υποστήριξης φοιτητών με προβλήματα κινητικά, όρασης και ακοής.

Οι πρωτοετείς φοιτητές καλούνται από αύριο 28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα του ΑΠΘ (εδώ), για να αποκτήσουν ιδρυματικό λογαριασμό που θα τους δώσει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσίες που τους αφορούν, όπως έκδοση κάρτας σίτισης και ακαδημαϊκής ταυτότητας, ηλεκτρονική γραμματεία κ.λπ.

Για τη δωρεάν σίτιση στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους κατά την εγγραφή τους στην ίδια πλατφόρμα εδώ. Σε μεταγενέστερο στάδιο και όταν αποκτήσουν ιδρυματικό λογαριασμό στο ΑΠΘ, θα κληθούν να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να αποκτήσουν την κάρτα σίτισης.

Χρήσιμες οδηγίες και πληροφορίες για τη φοιτητική στο ΑΠΘ, υπάρχουν στον Οδηγό Επιβίωσης του Φοιτητή εδώ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα