Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ-Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

ΤΩΡΑ-Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας που πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ το διάστημα 10.00 πμ. – 15:00 μμ..

Μπροστά από το ΥΜΑΘ έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται υγειονομικοί προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, με την ηχητική εγκατάσταση να στήνεται επί της Φιλήμονος Δραγούμη λόγω έργων που εκτελούνται μπροστά από το υπουργείο.

Ανανέωση 11:12 Επί τόπου βρίσκονται περίπου 300 άτομα, που ζητούν συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης.

Ανανέωση 11:40 500 πλέον τα άτομα στο σημείο

τα έργα που εκτελούνται στο σημείο

Στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνεται ότι «η Δημόσια Υγεία κλυδωνίζεται από το ατελέσφορο μέτρο της υποχρεωτικότητας σε περίοδο του κορυφώνεται το 4ο κύμα της πανδημίας και ξαναγεμίζουν τα Νοσοκομεία με περιστατικά κορωνοϊού». Την ίδια ώρα, σημειώνεται: «να ξεχάσει η κυβέρνηση τα σχέδια για καταργήσεις, συγχωνεύσεις Νοσοκομείων και Υπηρεσιών για επιστροφή των εργολάβων στις υπηρεσίες στήριξης των Νοσοκομείων. Για την ΠΟΕΔΗΝ είναι αιτία πολέμου».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα