Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτην Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων - Ακυρώθηκαν παράλληλες...

Στην Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων – Ακυρώθηκαν παράλληλες δράσεις λόγω βροχής

Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι υποδέχεται σήμερα η Θεσσαλονίκη, με μια σειρά εκδηλώσεων., με τις κακές καιρικές συνθήκες να οδηγούν σε ακύρωση αρκετών παράλληλων δράσεων.

Η τελετή υποδοχής έγινε στη νέα Παραλία και συγκεκριμένα στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου. Η Ολυμπιονίκης, κα Τασούλα Κελεσίδου μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ.Στέλιο Αγγελούδη, άναψαν τον βωμό.

Από την πλευρά του ο κ. Στέλιος Αγγελούδης “Η Ολυμπιακή Φλόγα σήμερα έφτασε στην πιο όμορφη πόλη της χώρας μας και έφτασε γεμάτη από Ολυμπιακές αξίες σε έναν κόσμο, που τις αναζητά με τον πιο απαιτητικό τρόπο γιατί οι Ολυμπιακές αξίες είτε αφορούν την παγκόσμια ειρήνη είτε αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συμπερίληψη, είτε αφορούν την αριστεία είτε το ευ αγωνίζεσθαι δυστυχώς είναι ακόμη το ζητούμενο διακύβευμα για την παγκόσμια κοινότητα. Την υποδεχόμαστε με συγκίνηση προσωπικά και ως μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας εκτός από δήμαρχος Θεσσαλονίκης με μεγάλη χαρά. Ευχαριστούμε όλους αυτούς, που εργάζονται για τη μεταλαμπάδευση αυτών των αξιών και στέλνουμε ένα μήνυμα και από τη Θεσσαλονίκη ότι το Ολυμπιακό ιδεώδες είναι εδώ και πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να το κάνουμε πράξη. Παρίσι, καλή επιτυχία!”.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στον χώρο των Ομπρελών Ζογγολόπουλου και το πρωί θα αναχωρήσει με τερματισμό στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος. Σημειώνεται ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει συνολικά 5.202 χιλιόμετρα στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα