Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣτάθης Παναγιωτόπουλος: "Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις" - Τι...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις” – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

“Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο”, φέρεται να κατέθεσε στους Αστυνομικούς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τον λόγο για τον οποίο ανέβαζε ροζ βίντεο με τις συντρόφους του στο διαδίκτυο, με τον ίδιο μάλιστα να ισχυρίζεται ότι το 2019 ζήτησε και βοήθεια ψυχιάτρου.
Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι ένιωθε “μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας […]

Όπως ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς: “Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο […] Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου”.

“Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται για το υλικό του 2021”
Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το υλικό που ανέβηκε στο διαδίκτυο το 2021, μετά την καταγγελία που έκανε η 28χρονη πρώην σύντροφός του.

“Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας […]. Ειδικότερα στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία.

Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα. […]

Αναφορικά με το χρήστη με username … έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα.

 

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα