Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΣειρά ομιλών για την παραβατικότητα και την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων διοργανώνει ο...

Σειρά ομιλών για την παραβατικότητα και την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Σειρά ομιλιών σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αναφορικά με το ζήτημα των ολοένα και αυξανόμενων περιστατικών βίας διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ..

Πρόκειται για ομιλίες με θέμα την “Βίαιη συμπεριφορά και παραβατικότητα ανηλίκων: Η αξία της πρόληψης, της συνεργασίας και της πρώιμης παρέμβασης”, καθώς και “Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων : αναγνώριση, διαχείριση, πρόληψη”. Οι συγκεκριμένες διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά  στις 10 και 17 Απριλίου στις 18:00 το απόγευμα, στην αίθουσα νερού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και αντίστοιχα στις 18 και 19 Απριλίου, στις 09:00 το πρωί στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας με τη συμμετοχή σχολείων της πόλης. Η είσοδος σε αυτές για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 231331-8661 και 2313318663.

Η αντιδήμαρχος Δρ. Έφη Θεοδωράκη δήλωσε πως σκοπός των διαλέξεων είναι η κινητοποίηση, η ενημέρωση και τελικώς η αντιμετώπιση των κοινωνικών αυτών φαινομένων που τείνουν να παγιωθούν, πριν αυτά λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα