Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε συνοικίες της Πυλαίας

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε συνοικίες της Πυλαίας

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου από τις 11:30 μέχρι 14:30, σε περιοχές τις Πυλαίας, λόγω εκτέλεσης απαραιτήτων τεχνικών εργασιών.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να επηρεαστούν οι ι καταναλωτές που βρίσκονται στις περιοχές Αλατίνη και Πυλαιώτικα. Ενδεικτικές η διακοπή ηλεκτροδότησης αφορά στις παρακάτω οδούς: ΜΗΛΟΥ, ΝΙΚΗΣ, ΣΤΕΛΛΑΣ, Δ.ΣΟΛΩΜΟΥ, ΓΑΙΑΣ, ΝΗΡΕΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΛΟΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΥΚΗΝΩΝ, ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, ΘΗΣΕΩΣ, ΗΡΑΣ, ΡΕΑΣ, ΚΝΩΣΣΟΥ, ΕΚΑΤΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. ΒΕΡΓΙΝΑΣ, Μ.ΨΕΛΛΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΑΗΔΟΝΙΩΝ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΑΙΟΛΟΥ, ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ, ΓΑΛΗΝΗΣ κ.α.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα