Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΞυλοδαρμός οδηγού του ΟΑΣΘ από νεαρούς επιβάτες

Ξυλοδαρμός οδηγού του ΟΑΣΘ από νεαρούς επιβάτες

Θύμα ξυλοδαρμού από νεαρούς επιβάτες έπεσε ένας 50χρονος οδηγός του ΟΑΣΘ στην ανατολική Θεσσαλονίκη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκτέλεσης δρομολογίου της γραμμής 72, στην περιοχή της Μηχανιώνας. Ο λόγος για την επίθεσης φαίνεται να ήταν παρατήρηση του οδηγού στους νεαρούς επιβάτες, έπειτα από παράπονα επιβατών για τη φασαρία που προξενούσαν οι είκοσι νεαροί επιβάτες. Το περιστατικό συνέβη όταν το λεωφορείο βρέθηκε σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή, χωρίς αυτόπτες μάρτυρες. Αφού αποβιβάσθηκαν οι νεαροί δράστες ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου πλέον έλαβε εξιτήριο, αν και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι δράστες μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί, ωστόσο έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων. Από την πλευρά του τόσο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, κ. Κώστας Ταγγίρης, επικοινώνησε με τον οδηγό και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και δηλώνοντας ότι ο οργανισμός είναι στο πλευρό του. Όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΘ καταδικάζει την επίθεση με ανακοίνωσή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, ότι δεν πρόκειται έχουν συμβεί επανελλειμένα αντίστοιχα περιστατικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα